Здравейте колеги, иде зима и съм решил да се обзаведа с 4 нови зимни гуми. Въпосите са няколко. В момента съм с 16ки джанти. Дали да купя 15ки джанти и зимни гуми за тях или да си остана с 16ките и да купя 16ки зимни. Гумите ще се купуват от Диана, заради 30% отстъпка. Размера ми е 205 / 55 / 16Хем вече един път си предупреждаван, и пак пускаш тема в грешния раздел.Модераторски екип на fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Каква марка зимни гуми да си купя?
Collapse
X
-
Колега, дай и някакви цени до които те устройва, че така гуми да искаш Иначе по темата, на Пунтото имам Semperit, супер съм доволен от тея гуми. Голямата зима февруари 2012, бях единствения който излизаше от пряспата сутрин пред блока, без да рина половин час сняг преди това.Според мен, гледай да е поне в средния ценови клас и после каквото ти хареса. По въпроса за гумите мнения много, и всеки има поне две
Коментар
-
Я кажете и на мен какви 15 195/65 да си взема, че от тея хиляди марки тотално се обърках...Търся нещо до ~80 лв./брой"Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
Минавай на 15-ки задължително. Така за много по-малка сума пари ще вземеш много по-добра зимна гума и возията ще стане още по-добра. Дефакто ако останеш на 16-ки то само негативи има в цялата работа, като изключим негатива за нови джанти. Но за разлика в парите между 16-ки и 15-ки зимни гуми, ще може да си намериш джанти сигурно.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Първо провери дали при теб може да влезе 15-ка, че после и джантите и гумите ще си ги биеш от главата На мойта преди няколко сезона и взех GISLAVED, с усилен борд, пунтото драпа без проблем, до сега не съм бутал никъде п.п. преди да сложиш зимните няма ли да замерим да видим това БМВ върви ли с летните гумиpunto HGT
Коментар
-
Може да влезе 15ка, поне отстрани на вратата при размерите на гумите има даден и размер за 15ка. Иначе до към 130лв на брой.didich написа:Първо провери дали при теб може да влезе 15-ка, че после и джантите и гумите ще си ги биеш от главата На мойта преди няколко сезона и взех GISLAVED, с усилен борд, пунтото драпа без проблем, до сега не съм бутал никъде п.п. преди да сложиш зимните няма ли да замерим да видим това БМВ върви ли с летните гумиBMW E46 coupe
Fiat Punto 1.1 LPG - ex
Коментар
-
Огледай първо в БМВ форума и в олх за някакви комплекти джанти+гуми, ако не в краен случай скачай на джанти и взимай нови гуми, новата гума си е нова гума, каквато и да вземеш все ще ти върши работа, предполагам няма да се качваш зимата до Хималаите, а пък то вече и зимата не е като зимаpunto HGT
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар