Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Смяна летни/зимни гуми

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Смяна летни/зимни гуми

Здравейте колеги . Нека всеки да сподели - кога горе долу сменя летните със зимните гуми. На мен ми се струва , че Октомври е най-подходящо ? :PГрешен раздел -> ПреместенаМодераторски екип на fiat-bg.org

Тва мисля че е дъвкано, доста пъти, аз лично ги сменям когато застудее сериозно, обикновено е в началото на декември.
    Fiat Stilo 1.9 JTD 2003г.

Коментар

tomsan написа:
      Тва мисля че е дъвкано, доста пъти, аз лично ги сменям когато застудее сериозно, обикновено е в началото на декември.
      Е дъвкано , нека пак да се дъвчи :P То зависи и в кой град живее човек . Аз в Бургас няма много сняг , може и по късно да е

Коментар

Падне ли първия сняг ги качвам.
        Bravo 1.9d 97г

Коментар

Според мен, най-удачно е като паднат температурите на въздуха под 10 градуса.Тогава лятната гума става твърда като пластмаса, достатъчно и без това има в нея разните полиотиленови съставки,и друго което завода производител препоръчва за зимната гума е, над 10 градуса не се препоръчва да се ползва,заради бързото износване ,и лошото сцепление с асфалта. :D
          Fiat palio 1.7td

Коментар

И аз съм на същото мнение като колегата отгоре. Ето и едно видео със същата теория:http://vbox7.com/play:b5acc3f3e0
            ||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
            // Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //

Коментар

Благодаря за мненията

Коментар

Re: Смяна летни/зимни гуми

Tadeli написа:
                Здравейте колеги . Нека всеки да сподели - кога горе долу сменя летните със зимните гуми. На мен ми се струва , че Октомври е най-подходящо ? :P
                Варна сме декември.
                Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum

Коментар

Working...
                X