Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Лагер главина

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Лагер главина

Здравейте , колеги ! Чука ми един лагер главина заден и има ли смисъл да ходя по майстори или за смяната не се изискват кой знае какви способности ? /Fiat Brava 1.6 16V /

Ако имаш гайковерт и подемник ти трябва точно 5 минути, абе една цигара време. Приготви си камък 32 за гайката, чук, сукач за чопа, внимавай да не изкубнеш накладките като сваляш барабана, между другото сега е момента да го почистиш и боядисаш ако искаш. Прави се задължително на пусната ръчна
    Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
    (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
    Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Какво значи чука? Този лагер трябва да е на парчета вътре и колелото като го хванеш да ходи където си иска. Потърси моя тема за смяна на задни накладки на Пунто и рециклиране на главините. Ако наистина е на парчета вътре лагера, следваш оказанията на S_BANKOV като гледаш картинките в моята тема и си готов.
      Fiat Punto ELX 1.9 JTD 80 к.с.
      Fiat Brava SX 1.4 12V - много хубава кола беше

Коментар

Чука се ползва за отваряне на зъба и после за затварянето му.

Коментар

Голям филм си е играта с тея главини, имай в предвид че от както това е станало кола не е развивано. с кой да е гайковерт трудно ще тръгне тоя болт, хубаво е да имаш една тръбичка метър и половина и един здравеняк да понапъва. като ще сменяш лагер погледни си накладките на ръчната и е хубаво и тях да смениш, че да не се наложи пак да го сменяш този лагер при евентуална смяна на накладки на ръчна. на Фият не съм отварял главини, но голям болт ядох с подобна манипулация на Вито, Астра и Голф. Яко стягане, ръжда и бой с чука, е предпоставка за невинни жертви.Все пак да си призная че съм лаик с малко опит в механиката. Но имай едно на ум.

Коментар

Колега, две неща имам да ти кажа - за първото хич не ми дреме, просто като съвет ти го казвам, за да не се излагаш: не се казва и не се пише "на в предвид", а само "предвид" -> "имам предвид", а не "имам на предвид", или "имам на в предвид" или разни производни. Второто обаче е направо обидно: пише се ФиАт =======================Чука... Я се уточнете кой чука и защо.
            sufcho написа:
            Чука ми един лагер
            S_BANKOV написа:
            Приготви си ... чук...
            ilko-gd написа:
            Какво значи чука?
            S_BANKOV написа:
            Чука се ползва за отваряне на зъба и после за затварянето му.

Коментар

Виж сега петък вечер е, да оставим правописа и да хванем чука и всичките му производни.

Коментар

За гайка на главина, всеки гумаджия ще я отвърти без проблем със ударният гайговерт !
                ...хладилник, карам хладилник...

Коментар

seninkn написа:
                  За гайка на главина, всеки гумаджия ще я отвърти без проблем със ударният гайговерт !
                  Не бъди 100% сигурен, патил съм.
                  FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
                  Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.

Коментар

NikMar написа:
                    seninkn написа:
                    Не бъди 100% сигурен, патил съм.
                    Стифа бе хора не го плашете с тая гайка, по голям ще е филма с накладките според мен

Коментар

Working...
                    X