Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво масло?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

kal0yanch40 написа:
    Спирам се на Castrol Magnatec 10w40 с отстъпка, около 45лв. 5литра.
    Ени Синт 2000 5/40 или Титан на Фюкс. с това си карам моето 1,8 и няма онова странно щтракане под капака.
    Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
    (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
    Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

spark написа:
      Направо иди в сервиза Ауто(нещо си) срещу входа на Победа и ще ти го сменят безплатно ако го купиш от тях. Телефона им го има в сайта на YACCO, но цените им май не са 1:1 така че питай по телефона. На мен за 4л полусинтетика ми взеха 65лв. Може и да пробваш тея масла ZIC дето се писа из форума. Някъде из Комлука срещу Шел май имат представители, но не съм ходил да проверявам.
      Градски искам да погледна тези масла ЗИК в каква опаковка се продават и цената най-вече,но в кой магазин да ги търся по-точно? На ден по около 14 пъти минавам през комлука с маршутката и се оглеждам за реклама или нещо друго,но няма.Можеш ли да ми кажеш малко по-точно къде да търся?
      EX...Fiat Marea JTD 150+ Сега Опел Вектра 1.6 16в и Мазда Трибют 2.0 бензин/газ

Коментар

itan75 написа:
        Градски искам да погледна тези масла ЗИК в каква опаковка се продават и цената най-вече,но в кой магазин да ги търся по-точно? На ден по около 14 пъти минавам през комлука с маршутката и се оглеждам за реклама или нещо друго,но няма.Можеш ли да ми кажеш малко по-точно къде да търся?
        Не съм ти градски, но тук е темата в която е писано за тези масла: http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...286996#1286996
        Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.

Коментар

ЕВРОТРАФИК 10 ООДАдрес: бул. Чаталджа 49Пише, че продават части за камиони. Ако ги намериш кажи къде са точно и какви пари са маслата.
          itan75 написа:
          spark написа:
          Направо иди в сервиза Ауто(нещо си) срещу входа на Победа и ще ти го сменят безплатно ако го купиш от тях. Телефона им го има в сайта на YACCO, но цените им май не са 1:1 така че питай по телефона. На мен за 4л полусинтетика ми взеха 65лв. Може и да пробваш тея масла ZIC дето се писа из форума. Някъде из Комлука срещу Шел май имат представители, но не съм ходил да проверявам.
          Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

spark написа:
            ЕВРОТРАФИК 10 ООДАдрес: бул. Чаталджа 49Пише, че продават части за камиони. Ако ги намериш кажи къде са точно и какви пари са маслата.
            itan75 написа:
            spark написа:
            Хм..Като каза части за камиони мисля,че се сетих кой е магазина.Още утре ще проверя за цени,но така или иначе имам още около 2 литра Манол Екстра 10/40 от който наливам по-малко като спадне на щеката.Не смятам на този етап да сменям маслото,докато не го долея всичкото,но кога ще е това зависи от разхода,защото така или иначе не я карам много колата по около 3км на ден,колкото да отида на работа и да се върна с нея.Това означава,че винаги е студена и трябва да има максимална защита,а нещо нямам вяра на Манол-еца в такива режими .
            EX...Fiat Marea JTD 150+ Сега Опел Вектра 1.6 16в и Мазда Трибют 2.0 бензин/газ

Коментар

Working...
            X