kal0yanch40 написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво масло?
Collapse
X
-
spark написа:Направо иди в сервиза Ауто(нещо си) срещу входа на Победа и ще ти го сменят безплатно ако го купиш от тях. Телефона им го има в сайта на YACCO, но цените им май не са 1:1 така че питай по телефона. На мен за 4л полусинтетика ми взеха 65лв. Може и да пробваш тея масла ZIC дето се писа из форума. Някъде из Комлука срещу Шел май имат представители, но не съм ходил да проверявам.EX...Fiat Marea JTD 150+ Сега Опел Вектра 1.6 16в и Мазда Трибют 2.0 бензин/газ
Коментар
-
itan75 написа:Градски искам да погледна тези масла ЗИК в каква опаковка се продават и цената най-вече,но в кой магазин да ги търся по-точно? На ден по около 14 пъти минавам през комлука с маршутката и се оглеждам за реклама или нещо друго,но няма.Можеш ли да ми кажеш малко по-точно къде да търся?Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Коментар
-
ЕВРОТРАФИК 10 ООДАдрес: бул. Чаталджа 49Пише, че продават части за камиони. Ако ги намериш кажи къде са точно и какви пари са маслата.itan75 написа:spark написа:Направо иди в сервиза Ауто(нещо си) срещу входа на Победа и ще ти го сменят безплатно ако го купиш от тях. Телефона им го има в сайта на YACCO, но цените им май не са 1:1 така че питай по телефона. На мен за 4л полусинтетика ми взеха 65лв. Може и да пробваш тея масла ZIC дето се писа из форума. Някъде из Комлука срещу Шел май имат представители, но не съм ходил да проверявам.Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)
Коментар
-
spark написа:ЕВРОТРАФИК 10 ООДАдрес: бул. Чаталджа 49Пише, че продават части за камиони. Ако ги намериш кажи къде са точно и какви пари са маслата.itan75 написа:spark написа:Направо иди в сервиза Ауто(нещо си) срещу входа на Победа и ще ти го сменят безплатно ако го купиш от тях. Телефона им го има в сайта на YACCO, но цените им май не са 1:1 така че питай по телефона. На мен за 4л полусинтетика ми взеха 65лв. Може и да пробваш тея масла ZIC дето се писа из форума. Някъде из Комлука срещу Шел май имат представители, но не съм ходил да проверявам.EX...Fiat Marea JTD 150+ Сега Опел Вектра 1.6 16в и Мазда Трибют 2.0 бензин/газ
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар