Здравейте,имам Фиат Пунто 1.2, 16 V - 1997г. Тъй като колато постоянно губи обороти и гасне ми казаха че трябва да сменя кабелите на свещите тъй като са си заминали. Свещите на колата ги сменях. Колата е на гас и бензин. Моля за съвет за марка за кабели, защото в сервиза на фиат ми казаха че са олко 160 лв което е доста за мен.Благодаря предварително!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кабели за свещи
Collapse
X
-
-
Re: Кабели за свещи
jompeto написа:Здравейте,имам Фиат Пунто 1.2, 16 V - 1997г. Тъй като колато постоянно губи обороти и гасне ми казаха че трябва да сменя кабелите на свещите тъй като са си заминали. Свещите на колата ги сменях. Колата е на гас и бензин. Моля за съвет за марка за кабели, защото в сервиза на фиат ми казаха че са олко 160 лв което е доста за мен.Благодаря предварително!ex. Fiat Marea 1.6 16V
ex. Lancia Dedra SW 2.0 16V
Lancia Kappa 2.0 VIS
Коментар
-
Колега, не се заблуждавай да си купуваш ефтините кабели, каквато и марка да са те!!!Кабели БЕРУ си вземи, вярно в магазин като краен клиент са на цени между 100 и 130 лева, но проблем няма да имаш след това. Докато ако си купиш такива за 50 лева след 5 месеца ще си купуваш нови кабели.За моето пунто си поръчах тук . Вярно малко бавно стана с доставката, но ми излезнаха 78 лева кабелите истинско беру докато под 110 лева никъде не го намирах по магазините. Дебелината на кабела сравнение с магнети марели няма нищо общо в полза на Беруто
Коментар
-
Re: Кабели за свещи
Малко ме съмнява проблема да е само от кабелите. Трябва да са много зле, че да ги прави тея неща"Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар