Здравейте, Дойде време или по точно има пари за смяната му.Та от ахм-ауто имат дайко на цена от 150лв. Да сменям ли смело или да търся оригинал?Лошото е че съм в провинцията по-точно Ямбол и ще го сменям там в сервиза на ахм-ауто.Труда за смяната е на доста приемлива цена 50лв.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да слагам ли ангренажен комплект dayco?
Collapse
X
-
От където и да поръчаш, всичко ще Европейска партида. Нищо общо с местата по света, където не действаDirective on End-of Life Vehicle 2000/53/EC. Качеството е много, много надолу заради изискванията за рециклируеност и саморазграждане. Последното засяга особено гумените чаркалаци, каквито са ремъците.Понеже ми предстои тая смяна, разрових тук-там. Видях внесен от Бразилия ремък. Нищо общо ни с Дайко, ни с Гейтс. МАтериалът е видимо различен и на цвят, и на структура. Видях и оригиналния-по-скоро да е ребрандиран Гейтс, отколкото Дайко.
Коментар
-
mehanoveca написа:както каза Слави и контитекс е много добър вариант но ролките да са ина сега си четох книжката на фиата и в нея пише замяна на ремък на всеки 120 000 км :DКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
сменям ролки и ремъци, когато нещо се прави по колатакогато дойде, ако ролките са добре - оставям ги до следващия пътпрез последните 24 месеца съм направил всичко по основните агрегати - мотор, генератор, стартер, климатик. да видим до кога ще карат такакогато колата мине 10-12 години и зарочват непрекъснатите ремонтиФиат Мареа 1,8 16В, 1999г
Коментар
-
Смених ги днес.Комплект дайко ангренаж и аксесоарни ремъци оприбелт и дайко с ролки към тях, че били мн зле Днес минах и едни 500км без проблем дано и следващите 49к да са така Мерси на всички поздрави и със здравеFiat Marea 2.4 JTD+
Fiat Marea 1.6 2000г. + ГИ
Peugeot 406 2.0hdi - once upon a time
Renault 19/1.7mi/ - crash
Коментар
-
При мен Дайко ангренажите на магия карат до 50 000км. Научих се и още от 40к започвам да ги следя, на 45 вече се глася за смяна, просто 50 000 на косъм минават, а карам основно извънградско и рядко се задържат повече от 2 години. Та имайте го предвид...Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
pakumba написа:При мен Дайко ангренажите на магия карат до 50 000км. Научих се и още от 40к започвам да ги следя, на 45 вече се глася за смяна, просто 50 000 на косъм минават, а карам основно извънградско и рядко се задържат повече от 2 години. Та имайте го предвид...Bravo 1.9d 97г
Коментар
-
nsn написа:pakumba написа:При мен Дайко ангренажите на магия карат до 50 000км. Научих се и още от 40к започвам да ги следя, на 45 вече се глася за смяна, просто 50 000 на косъм минават, а карам основно извънградско и рядко се задържат повече от 2 години. Та имайте го предвид...Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар