Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво масло на Фиат Стило 1,9 JTD 2004 г.?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Какво масло на Фиат Стило 1,9 JTD 2004 г.?

Здравейте колеги, от вчера съм собтвеник на Фиат Стило 1,9 JTD 2004г . Тези дни ми предстой смяна на консумативи, ролка, ангренажен ремък, масло, горивен и въздушен филтър. Кажете кое е най- доброто масло за тези двигатели-марка и съответно 5W40 или 0W40? Благодаря предварително!Грешен раздел -> Преместена.Редактирано заглавие.Модераторски екип на fiat-bg.org

SELENIA TD 10W40
    AR 159 Ti 2,4 mJTD 210 h.p.
    HONDA Accord tourer 2.2 i-DTEC Type S 180 h.p.
    Kawasaki ER-6n'2012

Коментар

iakvvu написа:
      SELENIA TD 10W40
      Не е ли полусинтетика 10w40?

Коментар

bobi111 написа:
        iakvvu написа:
        SELENIA TD 10W40
        Не е ли полусинтетика 10w40?
        Полусинтетика е да, незнам защо колегата ти го препоръча при положение, че ти си конкретизирал вискозитети на масла.Всеки ще ти каже, че е доволен от различни видове масла, избери това, което има одобрение от фиат и покрива стандарта за твоя мотор Може би въпроса е - до какви пари ти е лимита за бутилка 5л. ?
        punto HGT

Коментар

5в40Объркал се е колегата И с 0в40 съм го карал.
          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
            5в40Объркал се е колегата И с 0в40 съм го карал.
            Ще сложа 5в40 Селения за сега. Та, дълги години бях собственик на Джета, последно на Пасат и сега когато дойде време да сменям Пасата 89-набор реших да сменя и марката. За няколко дни от Стилото съм възхитен и дано това занапред да продължава!

Коментар

И друго да попитам, свети ми удивителен на дисплея какъв е проблема?По този въпрос - в съответния раздел.Не е грешно да ползваш и търсачката на форума.Модераторски екип на fiat-bg.org

Коментар

Working...
              X