Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Масло за хидравликата на Брава 1,9 JTD

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Масло за хидравликата на Брава 1,9 JTD

Някой знае ли какво масло на хидравликата, дават по каталог ? И ако не е дадено, то кое е най-доброто като избор ?
    Fiat Brava 1.9 JTD, 105hp

TUTELA Gi/AТрябва ти по-малко от литър. Около 12-13 лева струва.
    00' Bravo 105 JTD

Коментар

АТФ ІІ Декстрон около 15лв. е литъра.
      Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
      (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
      Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

S_BANKOV написа:
        АТФ ІІ Декстрон около 15лв. е литъра.
        Точно такова налях преди 2 седмици. Събра по описания начин със спринцовката около ’’кафе и половина". Смених го защото над 7 г съм собственик и не беше сменяно от мен. Цвета се вижда от снимките. След тази процедура е пак мътно понеже не успях да източа всичко по обясними причини, но е значително по-бистро от това което източих.
        Прикачени файлове
        Play Golf ,but not drive golf!!!
        Brava 1,6 16V 99' с ФОБОС
        C4 1,4 16V 2007- Stag 300 Premium

Коментар

Ихаааа моето го сменях преди 13к км и сега мислех пак, но като гледам твоето...има време А на колко се сменя по принцип или на око?
          ФИАТ- Пътят е само формалност
          ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
          -----------------------------------------------------
          FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)

Коментар

Колата е над 224000 км по километраж, аз не съм сменял това масло от януари 2007 и над 150 000 км. Проблеми не съм имал, а го смених профилактично

Коментар

Това ли е маслото, за което говорите ?!
              Прикачени файлове
              Fiat Brava 1.9 JTD, 105hp

Коментар

Мисля и това става. Аз лично налях масло от червена туба и пишеше декстрон 2. Мой приятел ми услужи, той си го купи А сценик 1,6 2000 г. Марка не помня но пишеше, че е подходящо за хидравлични системи и автоматични скоростни кутии. Тая чорба, която източих със сигурност е по- зле от това което налях

Коментар

колеги и моето масло е тъмно сигурно е време да го сменям , но дали от това хидравликата ми стана по твърда с времето или защото помпата вие леко при завиване на място ?
                  FIAT TEMPRA 1.6 75HP

Коментар

Хидравличното масло на кормилната уредба се подменя на всеки 2 години. Такава е препоръката на производителите на автомобили. В момента на пазара има хидравлични масла покриващи Декстрон 6. Не виждам основателна причина да се използва Декстрон 2, чиито показатели са далеч назад и са морално остарели. Системите обикновено събират 0.5 - 0.8л масло. Източването не е шега работа. Не е нещо сложно но изисква вдигане на цялата предница във въздуха, въртене на волана и т.н. на НЕ работещ двигател.
                    Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE

Коментар

Working...
                    X