Трябва да слагам летни гуми (колата купих със зимни), та предвид километрите, които въртя, съм решил да са нови.Предложенията са много, но съм със 16", а там сумата за 4 гуми е сериозна, та мисля да заложа на нещо бюджетно.Видях гумите Dayton d320. Четох доста неща за тях - и хубави, и лоши. На мен на вид ми изглеждат читави. Имат борд, имат и грайфер за мокро...Моля, само за мнения от хора, които са ги ползвали/ползват.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Дайте мнение ОТ ОПИТ за гуми Dayton d320
Collapse
X
-
Дидо, нямам опит с тези гуми, но имам опит в търсенето на бюджетни 16-ки, при това от най-кофтия размер 205/50 16. Съветът ми е да следиш сайтовете за онлайн търговия с гуми. Периодично изпадат страхотни оферти. Аз купих нови гуми с почти 50 % намаление. Най-големите намаления обикновено са тогава, когато от даден модел останат 2-3 налични гуми по складовете.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Re: Дайте мнение ОТ ОПИТ за гуми Dayton d320
Immortal написа:Трябва да слагам летни гуми (колата купих със зимни), та предвид километрите, които въртя, съм решил да са нови.Предложенията са много, но съм със 16", а там сумата за 4 гуми е сериозна, та мисля да заложа на нещо бюджетно.Видях гумите Dayton d320. Четох доста неща за тях - и хубави, и лоши. На мен на вид ми изглеждат читави. Имат борд, имат и грайфер за мокро...Моля, само за мнения от хора, които са ги ползвали/ползват.Освен това чужденците нямат навик да заобикалят дупки и всичките са техни, но въпреки това не можаха да съсипят нито една от въпросните гуми.
ex. Fiat Marea 1.6 16V
ex. Lancia Dedra SW 2.0 16V
Lancia Kappa 2.0 VIS
Коментар
-
Виж, някаква промоция има:http://www.gumi7.com/bg/tire/103835/...5-R16.htmlПо колко пари взимаш Дайтона?A20DTHЖТД ама не баш
1NZ−FXE; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
BO написа:Виж, някаква промоция има:http://www.gumi7.com/bg/tire/103835/...5-R16.htmlПо колко пари взимаш Дайтона?
Коментар
-
Аз за пари близки до тези на Dayton-a бих взел това http://www.promogumi.bg/Tyre/8714692...0R16%2091H%20/ , а и доколкото прочетох доставката е безплатна а можеш да си сигурен че са в пъти по-добри като гуми от тия дето гледаш :DФиат Крома 1.9 16v+
Фиат Браво 1.6 16v
Фиат Мареа 1.6 16v
Коментар
-
Колега, от 3 години карам с Барум бравурис 2 195/50/15 и съм супер доволен. Не скърцат, Спират много добре. Не са особенно шумни( но съм и със спортно окачване та... ) На мокро се държат добре, като аз се правя на мъж от време на време, та влизам с висока скорост по завоите. В Автогуми гледам въпросния дайтон, за който питаш при размер 205/55/16 струват 101.44лвБарум тази година пуснаха обновен бравурис 3, като за същия размер цената е 105.83. Аз лично бих се доверил на барум-а, особенно след като го карам 3 години. Единия комплект, който 2 години го карам отзад и зиме и лете( летни гуми са) все още са в перфектно състояние грайфера е мек и не ми поднася. А като гледам в други теми мисля беше споменавал, че въртиш доста километри, така че от старост гуми надали хвърляш :>
Коментар
-
Дидо не знам дали знаеш , но във Диана-та на околовръстното до Баумакс има нови гуми със малко по стар дот на много добри цениМожеш да си купиш много хубава марка гуми на цена която ти е по джоба не мисля , че много си е загубила качествата една гума ,като е стояла във склад ...... Аз съм на мнение ,че по добре хубава гума Мишлен примерно и др. със стар дот "2012 " От колко някой кормуран или тигър ... дайтон 2014 ДОТ. Но всеки си има гледна точка на нещата
Fiat Marea 2001 1.9 110+ powered by Emzo.
Ex.Bravo 1997 1.8 GT
Коментар
-
Ibiza написа:Дидо не знам дали знаеш , но във Диана-та на околовръстното до Баумакс има нови гуми със малко по стар дот на много добри цениМожеш да си купиш много хубава марка гуми на цена която ти е по джоба не мисля , че много си е загубила качествата една гума ,като е стояла във склад ...... Аз съм на мнение ,че по добре хубава гума Мишлен примерно и др. със стар дот "2012 " От колко някой кормуран или тигър ... дайтон 2014 ДОТ. Но всеки си има гледна точка на нещата
Коментар
-
От кога пък стар ДОТ (производство преди 2 години) се води стара гума? Дори по абсолютно всички изисквания това си е чисто нова гума с ДОТ според нормативите.За жалост Диана като продават с по-стар ДОТ, ДОТ-а обикновено е около 2006-та година. Ако беше 2012, то нямаше въобще да има намаления. :DA20DTHЖТД ама не баш
1NZ−FXE; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
BO написа:От кога пък стар ДОТ (производство преди 2 години) се води стара гума? Дори по абсолютно всички изисквания това си е чисто нова гума с ДОТ според нормативите.За жалост Диана като продават с по-стар ДОТ, ДОТ-а обикновено е около 2006-та година. Ако беше 2012, то нямаше въобще да има намаления. :DСпоред най - големите разбирачи по родните земи, всяка гума, която не е произведена седмицата преди да я купиш е вече изключително стара и е опасно да се кара
Коментар
-
Не е по темата за конкретно коментираните гуми, но случайно попаднах на тая обява, незнам какви са тия гуми, но видях, че твоя размер е на 94лв/бр, ако ти вършат работа ...http://olx.bg/novi-gumi-i46584187punto HGT
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар