Трябва да слагам летни гуми (колата купих със зимни), та предвид километрите, които въртя, съм решил да са нови.Предложенията са много, но съм със 16", а там сумата за 4 гуми е сериозна, та мисля да заложа на нещо бюджетно.Видях гумите Dayton d320. Четох доста неща за тях - и хубави, и лоши. На мен на вид ми изглеждат читави. Имат борд, имат и грайфер за мокро...Моля, само за мнения от хора, които са ги ползвали/ползват.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Дайте мнение ОТ ОПИТ за гуми Dayton d320
Collapse
X
-
Дидо, нямам опит с тези гуми, но имам опит в търсенето на бюджетни 16-ки, при това от най-кофтия размер 205/50 16. Съветът ми е да следиш сайтовете за онлайн търговия с гуми. Периодично изпадат страхотни оферти. Аз купих нови гуми с почти 50 % намаление. Най-големите намаления обикновено са тогава, когато от даден модел останат 2-3 налични гуми по складовете.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Re: Дайте мнение ОТ ОПИТ за гуми Dayton d320
Immortal написа:Трябва да слагам летни гуми (колата купих със зимни), та предвид километрите, които въртя, съм решил да са нови.Предложенията са много, но съм със 16", а там сумата за 4 гуми е сериозна, та мисля да заложа на нещо бюджетно.Видях гумите Dayton d320. Четох доста неща за тях - и хубави, и лоши. На мен на вид ми изглеждат читави. Имат борд, имат и грайфер за мокро...Моля, само за мнения от хора, които са ги ползвали/ползват.ex. Fiat Marea 1.6 16V
ex. Lancia Dedra SW 2.0 16V
Lancia Kappa 2.0 VIS
Коментар
-
Виж, някаква промоция има:http://www.gumi7.com/bg/tire/103835/...5-R16.htmlПо колко пари взимаш Дайтона?A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
BO написа:Виж, някаква промоция има:http://www.gumi7.com/bg/tire/103835/...5-R16.htmlПо колко пари взимаш Дайтона?
Коментар
-
Аз за пари близки до тези на Dayton-a бих взел това http://www.promogumi.bg/Tyre/8714692...0R16%2091H%20/ , а и доколкото прочетох доставката е безплатна а можеш да си сигурен че са в пъти по-добри като гуми от тия дето гледаш :DФиат Крома 1.9 16v+
Фиат Браво 1.6 16v
Фиат Мареа 1.6 16v
Коментар
-
Колега, от 3 години карам с Барум бравурис 2 195/50/15 и съм супер доволен. Не скърцат, Спират много добре. Не са особенно шумни( но съм и със спортно окачване та... ) На мокро се държат добре, като аз се правя на мъж от време на време, та влизам с висока скорост по завоите. В Автогуми гледам въпросния дайтон, за който питаш при размер 205/55/16 струват 101.44лвБарум тази година пуснаха обновен бравурис 3, като за същия размер цената е 105.83. Аз лично бих се доверил на барум-а, особенно след като го карам 3 години. Единия комплект, който 2 години го карам отзад и зиме и лете( летни гуми са) все още са в перфектно състояние грайфера е мек и не ми поднася. А като гледам в други теми мисля беше споменавал, че въртиш доста километри, така че от старост гуми надали хвърляш :>
Коментар
-
Дидо не знам дали знаеш , но във Диана-та на околовръстното до Баумакс има нови гуми със малко по стар дот на много добри цени Можеш да си купиш много хубава марка гуми на цена която ти е по джоба не мисля , че много си е загубила качествата една гума ,като е стояла във склад ...... Аз съм на мнение ,че по добре хубава гума Мишлен примерно и др. със стар дот "2012 " От колко някой кормуран или тигър ... дайтон 2014 ДОТ. Но всеки си има гледна точка на нещатаFiat Marea 2001 1.9 110+ powered by Emzo.
Ex.Bravo 1997 1.8 GT
Коментар
-
Ibiza написа:Дидо не знам дали знаеш , но във Диана-та на околовръстното до Баумакс има нови гуми със малко по стар дот на много добри цени Можеш да си купиш много хубава марка гуми на цена която ти е по джоба не мисля , че много си е загубила качествата една гума ,като е стояла във склад ...... Аз съм на мнение ,че по добре хубава гума Мишлен примерно и др. със стар дот "2012 " От колко някой кормуран или тигър ... дайтон 2014 ДОТ. Но всеки си има гледна точка на нещата
Коментар
-
От кога пък стар ДОТ (производство преди 2 години) се води стара гума? Дори по абсолютно всички изисквания това си е чисто нова гума с ДОТ според нормативите.За жалост Диана като продават с по-стар ДОТ, ДОТ-а обикновено е около 2006-та година. Ако беше 2012, то нямаше въобще да има намаления. :DA20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
BO написа:От кога пък стар ДОТ (производство преди 2 години) се води стара гума? Дори по абсолютно всички изисквания това си е чисто нова гума с ДОТ според нормативите.За жалост Диана като продават с по-стар ДОТ, ДОТ-а обикновено е около 2006-та година. Ако беше 2012, то нямаше въобще да има намаления. :D
Коментар
-
Не е по темата за конкретно коментираните гуми, но случайно попаднах на тая обява, незнам какви са тия гуми, но видях, че твоя размер е на 94лв/бр, ако ти вършат работа ...http://olx.bg/novi-gumi-i46584187punto HGT
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар