Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Сайт за масла

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Danchojn написа:
    alvanovo написа:
    Аз съм също с тотал 5/40 от немски сайт. Вече втора смяна. След ремонт на мотора съм с тези масла. За 10 000км гори 1л.Преди ремонта гореше около 0,4-0,5л за 10 000 км.Незнам на какво да го отдам. Но за мен 1л на 10 000 км не е много и е поносимо.Сега ще сложа Тотал пак от доставчика Тотал България - в един сервиз.
    Сложи сложи пак тотал, сега ще ремонтираме едно бензиново пежо карано 80 000 само с тотал кварц 9000. В мотора все едно прасета са ровили..........
    незнам какво да кажа, пълно с ментета, затова може мотора да е замърсенне вярвам Тотал да произвеждат лоши масла
    Фиат Мареа 1,8 16В, 1999г

Коментар

На конкретния мотор маслото е сменяно винаги межд 10 000 - 12 000км. Качествените лубриканти не коксуват така дори при много екстремни натоварвания. Има корейски и японски масла, които са вече в пъти по-добре от европейските прехвалени......................
      Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE

Коментар

Момчета, сайта си има реален магазин в София и предлагат съвсем редовно масло, което не е румънско.В момента късат шортите на всички с цената на Мотул, при това от Проспиид. Нали всички това искахме...да не ни дерат кожите. Повечето сайтове си продават добра стока, щото ще се разчуе бързо ако не е така. В продавалник са ментетата, там е анонимно.

Коментар

Сайт за масла

Колеги аз пазарувам от този сайт: http://maslata.bg/ масло GM 10W40 от магазина в Дружба и си мисля че за 30 лева на фиатката е супер, не чука двигателя въпреки 270000 км който е минал на ГАЗ!!!

Коментар

Едно много добро предложение - ADDINOL ECO LIGHT 5W40 4+1 литра; Цена: 63,20лв. http://bazar.popovbg.eu/index.php?route=product/product&product_id=72
            Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.

Коментар

Просто се разходете до магазина на макскар и ще видите маслата. Съвсем оригинални са и са с френски баркод. Има и Селения и други много. А за цената мога да кажа, че е нормална. Нито евтина, нито скъпа. Можете да сравните с търговците в немския Амазон. Аз сменям за 3ти път маслото и нямам никакви грижи с Тотала.

Коментар

Купил съм вече поне 30-40литра масла от Макскар, както и някои части като чистачки, накладки, дискове. Аз си купувам само Кастрол, отскоро и GM. Кастролът абсолютно същия като този от официалния вносител Мотобул. Приятел ми купи една туба от там за сравнение. Абсолютно 1:1.Цените на маслата за мен са най-ниски. Преди пазарувах от маслата.бг, още по-преди от немски сайт с групови поръчки от нашия форум.На частите не са най-ниски цените, но за разлика от други места по рамата наистина нямат грешка. На други места и по рамата са ми доставяли неправилни части.

Коментар

Working...
                X