Добро утро искам да сменя четирите свещи на фиат стило 1,9JTD 2005 година,защото ми свети реотанчето на таблото - предложиха ми Champion -18лв/бр. и Бош 26лв/бр.(но тези ми идват скъпи),че мисля да сменям и маслото с филтрите .Да взема ли Champion или препоръчайте други.Мерси предварителноВесели празници
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Препоръчайте свещи подгревни за 1,9JTD Stilo
Collapse
X
-
Препоръчайте свещи подгревни за 1,9JTD Stilo
Fiat Stilo Multi Wagon 1.9 JTD 115hp 2004 г.
Fiat Stilo Multi Wagon 1.9 JTD 115hp 2005 г. - за частиЕтикети: –
-
emzo написа:Iskra.Fiat Stilo Multi Wagon 1.9 JTD 115hp 2004 г.
Fiat Stilo Multi Wagon 1.9 JTD 115hp 2005 г. - за части
Коментар
-
Днес отидох да сменя свещите че най-сетне им дойде реда и ми смениха само 3 свещи ,че 4тата трудно се сваляла ,но работела ... ,но утре ще си взема колата ,че ми сменят и маслото - егати майсторите -не искат да ме сменят 4тата свещ кво да им кажа кво да правя или да оставя така само 3 нови и 4тата стара .Дайте мнения по въпросаFiat Stilo Multi Wagon 1.9 JTD 115hp 2004 г.
Коментар
-
emzo написа:Сменяш само изгорялата.Fiat Stilo Multi Wagon 1.9 JTD 115hp 2004 г.
Коментар
-
Щом работят, няма особено значение. Както е писал Емо, да беше сменил само неработещата.Тъй и тъй си почнал, кажи му, че е много грешно, компютърът ще мери различни съпротивления и ще изгори реле/бубина/барометър или каквото се сетиш"Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
утре ще ви кажа кво са направили и колко свещи съм имал изгорели.Fiat Stilo Multi Wagon 1.9 JTD 115hp 2004 г.
Коментар
-
На около 100 000 е редно свещите да се подменят и четирите, ако издържат толкова разбира се. В противен случай много често натрупалия се по тях нагар не позволява правилното им демонтиране. Късат се, работят зле. Все пак това са едни нагреватели, които остаряват. Много производители препоръчват подмяна и по-рано. При много корейски и японски автомобили много често проблема скъсана свещ е налице. МНОГО ВАЖНО: ЗАВИВАТ СЕ НА ПОЧИСТЕНИ РЕЗБИ. СВЕЩА СЕ ЗАВИВА НА РЪКА ДО КРАЙ И ПОСЛЕ СЕ СТЯГА С ДИНАМОМЕТРИЧЕН КЛЮЧ СПОРЕД ОПИСАНИЕТО ИМ. ПРЕДИМНО ОКОЛО 20Nm.Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE
Коментар
-
Така по темата имах 3 неработещи свещи добре че акумулатора ми е чудовище направо незнам... Зимата към края като стана студено едвам едвам последните 2пъти запали, сега смених 3те изгорели с 3брой.искра а 4тата си остана бош, ще видим тази зима кво ще е... п.п.пуснал съм една тема за късите светлини ако някой е имал подобен случай да споделиFiat Stilo Multi Wagon 1.9 JTD 115hp 2004 г.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар