Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Препоръчайте свещи подгревни за 1,9JTD Stilo

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Препоръчайте свещи подгревни за 1,9JTD Stilo

Добро утро искам да сменя четирите свещи на фиат стило 1,9JTD 2005 година,защото ми свети реотанчето на таблото - предложиха ми Champion -18лв/бр. и Бош 26лв/бр.(но тези ми идват скъпи),че мисля да сменям и маслото с филтрите .Да взема ли Champion или препоръчайте други.Мерси предварителноВесели празници
    Fiat Stilo Multi Wagon 1.9 JTD 115hp 2004 г.
    Fiat Stilo Multi Wagon 1.9 JTD 115hp 2005 г. - за части

Iskra.
    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
      Iskra.
      Мерси ще питам за цена за тях!

Коментар

искра от косер вече 2 г. без проблем
        STILO JTD

Коментар

emzo написа:
          Iskra.
          +1 за искра.
          Bravo 1.9d 97г

Коментар

Аз ще изневеря на колегите, предполагам, че Искрата е бетон, при мен взех Magneti marelli преди 2 години идваха на 17 лв./бр. за сега оплаквания никакви
            FIAT Coupe 2.0 16V бензин/газ

Коментар

искра,косер ги внася

Коментар

Искра-доказано добри свещи.
                STILO-2003-115 HP-JTD Power
                Преди ФИАТ БРАВА TD 75-98г.

Коментар

Днес отидох да сменя свещите че най-сетне им дойде реда и ми смениха само 3 свещи ,че 4тата трудно се сваляла ,но работела ... ,но утре ще си взема колата ,че ми сменят и маслото - егати майсторите -не искат да ме сменят 4тата свещ кво да им кажа кво да правя или да оставя така само 3 нови и 4тата стара .Дайте мнения по въпроса

Коментар

Сменяш само изгорялата.
                    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
                      Сменяш само изгорялата.
                      ако се сменят 3 грешно ли е или няма смисъл? Че тоя майстор ме пита

Коментар

Щом работят, няма особено значение. Както е писал Емо, да беше сменил само неработещата.Тъй и тъй си почнал, кажи му, че е много грешно, компютърът ще мери различни съпротивления и ще изгори реле/бубина/барометър или каквото се сетиш
                        "Без сърца, сме просто машини"
                        Toyota Prius 1.5 Hybrid
                        EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

утре ще ви кажа кво са направили и колко свещи съм имал изгорели.

Коментар

На около 100 000 е редно свещите да се подменят и четирите, ако издържат толкова разбира се. В противен случай много често натрупалия се по тях нагар не позволява правилното им демонтиране. Късат се, работят зле. Все пак това са едни нагреватели, които остаряват. Много производители препоръчват подмяна и по-рано. При много корейски и японски автомобили много често проблема скъсана свещ е налице. МНОГО ВАЖНО: ЗАВИВАТ СЕ НА ПОЧИСТЕНИ РЕЗБИ. СВЕЩА СЕ ЗАВИВА НА РЪКА ДО КРАЙ И ПОСЛЕ СЕ СТЯГА С ДИНАМОМЕТРИЧЕН КЛЮЧ СПОРЕД ОПИСАНИЕТО ИМ. ПРЕДИМНО ОКОЛО 20Nm.
                            Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE

Коментар

Така по темата имах 3 неработещи свещи добре че акумулатора ми е чудовище направо незнам... Зимата към края като стана студено едвам едвам последните 2пъти запали, сега смених 3те изгорели с 3брой.искра а 4тата си остана бош, ще видим тази зима кво ще е... п.п.пуснал съм една тема за късите светлини ако някой е имал подобен случай да сподели

Коментар

Working...
                              X