Здравейте, аз съм ползвал Debica досега. Питам ако някой е бил с Фулда да каже какви са му впечатленията. Колебая се между тези два варианта за летни гуми
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Летни гуми Debica vs Fulda
Collapse
X
-
И двата стават да залъжеш съвеста си че си с нови гуми Ако искаш найстина хубави гуми погледни Туйо или GOODYEAR EfficientGrip Performance цените не са толкова различни.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
-
S_BANKOV написа:И двата стават да залъжеш съвеста си че си с нови гуми Ако искаш найстина хубави гуми погледни Туйо или GOODYEAR EfficientGrip Performance цените не са толкова различни.Brava 1.4 12v (бензин & метан) - бивша
Коментар
-
Я провери при големите гумари, примерно Примекс, или Маргел, там знам със сигурност че ги има щото проверявах и ще поръчвам другата седмица. Спецално гудиъра изглежда супер стабилна гума с подсилени бутони и с доста широки канали.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
S_BANKOV написа:Я провери при големите гумари, примерно Примекс, или Маргел, там знам със сигурност че ги има щото проверявах и ще поръчвам другата седмица. Спецално гудиъра изглежда супер стабилна гума с подсилени бутони и с доста широки канали.Brava 1.4 12v (бензин & метан) - бивша
Коментар
-
А за какъв размер гуми става въпрос? аз карам от 3 години с барум бравурис за летни и съм супер доволен и зимни пак барум. При положение че цената им е около 80 лева за 15-ки гумите си заслужават. миналата година и в ауто билд бяха на 5-6 място по качество/ цена от летния им тест за гуми до 15 инча, нагоре големите производители почват да дръпват, защото и на барума цената се качва драстично.Така че от размера бих разгледал и други производители или щом има и гудиър за 80 лева .... Тези 20-тина лева разлика ще се изплатят за времето от което гумата ще запази качествата си, за разлика от дебика/ фулда които ще се изпекат за 2 години и ще се пързалят на мокро като ски.
Коментар
-
Моите дебики за 5 години не се бяха опекли до такава степен, че да се пързалят на квото и да е. Тая зима сложих едни нови отпред, колкото да спя спокойно. То пък нямаше зима. Относно летните, аз бях много доволен от поведението на колата с Нокиан. Сега съм с Фулда Екоконтрол и не е същото. Не че е поднесла някъде, ама не я усещам толкова стабилна.браво 1,6/90 - 09 г.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар