Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Каре за жтд 105

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Каре за жтд 105

    Колеги,какво каре да си купя(говора за марка)за да не го сменя след 10-15000км,или да си купя втора употреба и колкото изкара.
    Bravo 1.9d 97г

    #2
    Re: Каре за жтд 105

    nsn написа:
    Колеги,какво каре да си купя(говора за марка)за да не го сменя след 10-15000км,или да си купя втора употреба и колкото изкара.
    Вземи си ITN от Евро 07, гресирай го както трябва и с каквото трябва и няма да имаш проблем. На много техни опаковки пише че са произведени в Англия. На много пише че са произведени в Китай. В крайна сметка аз наслагах доста от тях чисто по финансов признак, включително цели полуоски и проблеми няма. Но гресирам с това което аз преценя, никога с греста в комплекта.
    Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE

    Коментар


      #3
      Данчо да не си му сърдит на младежа, Вземи си каре втора употреба, отвори го, измии го, ако трябва подмени съчмите с част от твойте и го гресирай като хората. Така е по добре отколкота да си купуваш третокачествени части пристигащи в България и плащани на килограм а не на бройка. ПП Данчо, имам особенно мнение специално за тази марка. А то е породено от скъсан кормилен накрайник в движение при влизане в дупка. ЩЕ си спестя да обяснявам разходите, нервите и удоволтсвието от екстремното преживяване.
      Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
      (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
      Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

      Коментар


        #4
        GSP са китайски но са доста добри като качество.Сложи им молибденова грес в комбинация с литол 24 и няма да имаш проблеми.За Стилото струва около 54лв.817042 е номера на външното каре и 602005 на вътрешното.Успех.
        Fiat Stilo 1,9 jtd 115.Audi A4 AFN 110.Astra GTC 19 DTH 150 HP

        Коментар


          #5
          SKF е правилната марка.
          Lancia Lybra 1.9 JTD LX - италиянския мерцедес

          Коментар

          Working...
          X