здравейте, днес бях в сервиз и ми казаха че ангренажния ремък се е износил, ориентираха ме като цена 260 лв. без труд само за консумативи. Реших да отида и да се допитам за второ мнение в друг сервиз където ми споменаха много по ниска цена 35-55лв. за комплект. Разликата в цените е огромна !! Някои скоро да е сменял този консуматив? Бих се радвал ако ме ориентирате и споделите опит.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
смяна на ангренажен ремък за Фиат Пунто 60к.с. 2001 дизел?
Collapse
X
-
Re: смяна на ангренажен ремък за Фиат Пунто 60к.с. 2001 дизе
sezkata написа:здравейте, днес бях в сервиз и ми казаха че ангренажния ремък се е износил, ориентираха ме като цена 260 лв. без труд само за консумативи. Реших да отида и да се допитам за второ мнение в друг сервиз където ми споменаха много по ниска цена 35-55лв. за комплект. Разликата в цените е огромна !! Някои скоро да е сменял този консуматив? Бих се радвал ако ме ориентирате и споделите опит.ex. Fiat Marea 1.6 16V
ex. Lancia Dedra SW 2.0 16V
Lancia Kappa 2.0 VIS
Коментар
-
Re: смяна на ангренажен ремък за Фиат Пунто 60к.с. 2001 дизе
sezkata написа:здравейте, днес бях в сервиз и ми казаха че ангренажния ремък се е износил, ориентираха ме като цена 260 лв. без труд само за консумативи. Реших да отида и да се допитам за второ мнение в друг сервиз където ми споменаха много по ниска цена 35-55лв. за комплект. Разликата в цените е огромна !! Някои скоро да е сменял този консуматив? Бих се радвал ако ме ориентирате и споделите опит._/''''''''''''''''''''''''\_
//---------------\\
[( )== //// ==( )]
|_|'------------'|_| ....Punto
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар