Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

смяна на ангренажен ремък за Фиат Пунто 60к.с. 2001 дизел?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

смяна на ангренажен ремък за Фиат Пунто 60к.с. 2001 дизел?

здравейте, днес бях в сервиз и ми казаха че ангренажния ремък се е износил, ориентираха ме като цена 260 лв. без труд само за консумативи. Реших да отида и да се допитам за второ мнение в друг сервиз където ми споменаха много по ниска цена 35-55лв. за комплект. Разликата в цените е огромна !! Някои скоро да е сменял този консуматив? Бих се радвал ако ме ориентирате и споделите опит.

Какъв комплект? При теб са ангренажен ремък, оптяжна ролка и 2 неподвижни. Цената на такъв комплект според различните марки е между 150 и 250 лв. най-общо казано.Това при условие, че не сменяш другият ремък и ролки.
    The box said "Requires Windows 98 or better", so I installed Linux
    Marea SW 2400 JTD CF2 136CV 100KW "HLX-TOUR DE FRANCE"
    Ex: Brava 1.6 ELX 16V 103 hps '98 LPG Atiker + LC Romano

Коментар

Re: смяна на ангренажен ремък за Фиат Пунто 60к.с. 2001 дизе

sezkata написа:
      здравейте, днес бях в сервиз и ми казаха че ангренажния ремък се е износил, ориентираха ме като цена 260 лв. без труд само за консумативи. Реших да отида и да се допитам за второ мнение в друг сервиз където ми споменаха много по ниска цена 35-55лв. за комплект. Разликата в цените е огромна !! Някои скоро да е сменял този консуматив? Бих се радвал ако ме ориентирате и споделите опит.
      Колега, имаш лично съобщение.
      ex. Fiat Marea 1.6 16V
      ex. Lancia Dedra SW 2.0 16V
      Lancia Kappa 2.0 VIS

Коментар

Re: смяна на ангренажен ремък за Фиат Пунто 60к.с. 2001 дизе

sezkata написа:
        Сменяй сервиза. Тия те гъбаркат.Ангренажен комплект за пунто е 40лв.Според бг майсторите трябва да се смени и водната помпа, понеже се върти от ангренажа и обичат да сменят и нея, за пари разбира се. Тя струва допълнителни 60лв само помпата. Може обаче да не се сменя, това си е бг измислица!P.SСега видях, че пунтото е след 2000г. Това което съм написал важи за старото пунто, но е за по-новото е горе долу същото.
        _/''''''''''''''''''''''''\_
        //---------------\\
        [( )== //// ==( )]
        |_|'------------'|_| ....Punto

Коментар

Working...
        X