Вчера смених дисковете /предни, отзад са барабанни/ и накладките - марка Jurid. Сега ги пробвам, като навъртя към 500 км вероятно ще са прилепнали. Но и сега спира добре.Смених и ремъци и ролки - Ина.В понеделник ще сменя лагер горен на амортисьор.Засега е това.Преди месец правих профилактика на стартера.От началото на годината съм дал към 1 000лв за ремонти и подмени.но нали трябва да е в добро състояние
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Марка накладки - брава - каква?
Collapse
X
-
Момчета, при каране от време на време пак чувам същият скърцащ звук от предната лява спирачка, много дразни, нещо апарата ли задържа, какво става? Няма никакви проблеми иначе, но пак си поскърцва от време на време?кара с удоволствие и гледа прибора за температура: LANCIA DELTA 1.6d 120ps, 2009.
кара и проклина съдбата: BRAVA EL 1.6i 16v 103ps, 1996 - вече не!
Коментар
-
Да изровя темата малкоПредстои ми смана на дискове и накладки:Нямам къде да ползвам отстъпки и за това ще споделя цени без отстъпкиЧудя се какви да сложа(ест хубави)Textar: к-т дискове -95лв К-т накладки 62Trw:К-т дискове 76Накладки 51Добри цени ли са и на кое да заложа ? Ако имате др предложения очаквам гиМареа 1.6 2000г. С единичен дискДр вариант е да търся спирачни апарати за вентилирани дискове и направо да взимам вентилирани дискове, но струва ли си играчката ?Fiat Marea 2.4 JTD+
Fiat Marea 1.6 2000г. + ГИ
Peugeot 406 2.0hdi - once upon a time
Renault 19/1.7mi/ - crash
Коментар
-
Хората при които са правя колите имат мареи, не са доволни от накладки трв, хем бяха много навити, колата спира, но много скърца, изхвърлиха ги, аз сложих някакви накладки, тука едно момче от форума писа, няколко хил. километра вече, никакви проблеми, уж били оригинални за влагане в по-нови моделикара с удоволствие и гледа прибора за температура: LANCIA DELTA 1.6d 120ps, 2009.
кара и проклина съдбата: BRAVA EL 1.6i 16v 103ps, 1996 - вече не!
Коментар
-
Да бе, със сигурност не е като него. Но все пак цената на ТРВ комплекта възлиза на 50лв горница от примерно някви LPg или некви други испански...Нормално е да очаквам да са читави в крайна сметка мисля утре да заръчвам, но това за textar I trw ме разочарова.На пежото бях мн доволен от trw и е купувано от този търговецFiat Marea 2.4 JTD+
Коментар
-
zlatarov написа:Да бе, със сигурност не е като него. Но все пак цената на ТРВ комплекта възлиза на 50лв горница от примерно някви LPg или некви други испански...Нормално е да очаквам да са читави в крайна сметка мисля утре да заръчвам, но това за textar I trw ме разочарова.На пежото бях мн доволен от trw и е купувано от този търговецКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
pi4_s_bravo написа:Аз бих взел дискове на Текстар с накладки АТЕ . Дисковете на Текстар са добри, на Кромата още не са кривнали,но накладки Текстар свирукат от време на време, иначе като спиране са без забележка.Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
Е не мисля че пестя...Не съм тръгнал да взимам INT... и подобни Търговеца от който пазарувам няма АТЕ И за това се чудя какви да взема, ТЕХТаРа свирел(даже четох че се разлпяял)... TRW и те не ставали... защото някой си не бил доволен...Да взимам тогава дискове Техтар и накладки или пак техтали или TrwЗаръчах Комплект АТЕ Дискове к-т 96 лефчетаНакладки 63 Благодаря за инфото надявам се да съм направил добър избор Имам само още едно питанеИмам спрей обезмаслител за спирачки от пежо Да пръскам ли дисковете? Накладките и тях също да ги прскам ли?Fiat Marea 2.4 JTD+
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар