Колеги, спука ми се входящата тръба на голямото гърне (заварена е за него). От къде мога да си купя читаво в София или Стара Загора и на разумна цена или заслужава ли си да заварям. Питам ако има някакво място за предпочитане че до сега не съм имал такива проблеми. Благодаря
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
спукано гърне на Палио
Collapse
X
-
Колегиии, дайте някой жокер, че станах много бръмчащ вече. Имам гърне от Пънто 1 дизелово (мъничко), мога ли да го сложа вместо моето. Освен напасване на тръби и окачвачи има ли нещо друго което от значение (за двигателя на пример). Или пък от къде мога да си купя гърне от София на разумни цени Благодаря предварителноmail: v.i.petkov@mail.bg
0888 445 776
-
Отиваш в първия по-голям сервиз за ауспуси и там ще ти кажат дали може да се завари старото гърне. Ако твоето вече не става, със сигурност ще ти кажат дали това от Пунто1 ще стане, или ще ти предложат ново гърне: налично (не оригинално разбира се, просто гърне със същата форма), или пък ще ти го поръчат. И автоморгите също са вариант.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
В младост ходя при един арабин, и съм много доволен от него. Абе знае какво прави веднага открива проблема, въпреки че последната му заварка ми устиска точно 1000км. преди пак да я тресна и скъсам.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
И аз ходя при арабин..но в бъкстон. Почти съм 100% сигурен, че няма да иска да ти го кърпи. Преди 11к км сложих нови средно и задно. Цената с работата беше добра. 175лв + работа+ тампоните за гърнетата, че моите леко липсваха. Скоро гледах отдолу- не са мръднали. Аз поне съм доволен.ФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
-
Благодаря за отговорите много. Поради милата ни майка България и алчните далавераджии, си поръчах ново гърне и живи и здрави.mail: v.i.petkov@mail.bg
0888 445 776
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар