Днес случайно открих че съществува зимна течност за чистачки с наночастици, наречена невидима чистачка, правиНевидим филм на стъклото като капките при дъжд се движат назад към тавана при скорост над 80км/ч и реално не е нужно да пускаш чистачки, отделно видимостта е много по добра на нощно шофиране и неполепват насекоми по стъклото, има клипчета из нета, четох мнения че някакъв човек минавал бургас софия без да пуска чистачки в обилен дъжд, сипах течността ще видя как се държи на дъжд, някой има ли отзиви от вас колеги?? И странични реакции относно тази технология??ПреместенаМодераторски екип на fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Невидима чистачка
Collapse
X
-
-
Аз ползвам това от линка и съм доволен.http://www.avtostil.si/arexons/rain_off/Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
И аз ползвах течност с такива качества....ефекта е много добър, но...след близо година и половина две употреба....се оказа, че силно уврежда лака на колата...точно пред пръскалките където пада от течността станаха петна които не могат да се махнат...вероятно с пастиране ще се оправи, но...спрях да използвам подобни продукти...вземам си съвсем обикновена...Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
-
kiselo написа:И аз ползвах течност с такива качества....ефекта е много добър, но...след близо година и половина две употреба....се оказа, че силно уврежда лака на колата...точно пред пръскалките където пада от течността станаха петна които не могат да се махнат...вероятно с пастиране ще се оправи, но...спрях да използвам подобни продукти...вземам си съвсем обикновена...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар