Бихте ли ми препоръчали задна чистачка за фиат стило, 1.6 103к.с.?Тъй като не съм много в час, каква е разликата между двата модела: http://store.emk-33.com/product/1125...-champion.html и http://mot.bg/chistachka-champion-a353r-113.html?Ако може да ме посъветвате от къде да поръчам, предварително благодаря.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Задна чистачка за фиат стило
Collapse
X
-
Задна чистачка за фиат стило
Колега,двата модела,които си избрал се различават по това,че по-скъпия е с рамо.Ако имаш рамо на чистачката,просто си купи чистачка с твоя размер,освободи я от всичко,което е върху перото и я нанижи на рамото.Другия вариант е да купиш рамо втора употреба и да сложиш ново перо.Стило 1.9 JTD 115 к.с.5 вр.2001 г.
-
Re: Задна чистачка за фиат стило
ronic написа:Бихте ли ми препоръчали задна чистачка за фиат стило, 1.6 103к.с.?Ако може да ме посъветвате от къде да поръчам, предварително благодаря.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
На задната чистачка се сменя само перото. Лесно е, вадят се две пластини и се нанизва новата. Купи си чистачки с графитно покритие, за да нямаш ядове с лед и сняг. Не гледай какво пише на комплекта за чистачки, като за коя марка кола стават, а просто си измери колко см ти е чистачката и търси такава. Аз си купих задна чистачка за фиат стило, както пишеше на опаковката и се оказа 2 см по-къса от старата.Велосипед да, но ролкови кънки - не! Балканчето е без акумулатор, симсонката е без гуми. Я, падна ми се и фиатче 126! Вече съм с фиат и напреднал шофьор, та чак съм станал маниак, а сега и фанатик!
Коментар
-
dabadaba написа: Преглед на мнениетоНа задната чистачка се сменя само перото. Лесно е, вадят се две пластини и се нанизва новата. Купи си чистачки с графитно покритие, за да нямаш ядове с лед и сняг. Не гледай какво пише на комплекта за чистачки, като за коя марка кола стават, а просто си измери колко см ти е чистачката и търси такава. Аз си купих задна чистачка за фиат стило, както пишеше на опаковката и се оказа 2 см по-къса от старата.
Ето малко снимки на чистачката ми. Можеш ли да посочиш кои пластини се вадят?
Коментар
-
borisy написа: Преглед на мнениетоКакво точно представляват тези пластини? Къде се намират? В упътването пише, че се сменя цялата чистачка ?!?!
Ето малко снимки на чистачката ми. Можеш ли да посочиш кои пластини се вадят?
Купуваш си нова чистачка със същата дължина и на нея ще намериш пластините, които държат гумената част.Велосипед да, но ролкови кънки - не! Балканчето е без акумулатор, симсонката е без гуми. Я, падна ми се и фиатче 126! Вече съм с фиат и напреднал шофьор, та чак съм станал маниак, а сега и фанатик!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар