Здравейте колеги,Днес с мой приятел обикаляхме автокъщите, за да търсим нещо за него. Беше се спрял на някакво комби или нещо такова. Изведнъж пред нас изкочи много запазено Ulysse и ни грабна окото. Пиятелят ми се разколеба малко, защото с нас имаше още едно момче, което не спря с "железните" си доводи против ванчето, а именно: "Да ама е ФИАТ". Та въпреки очевидния факт, че това е ФИАТ и предимствата които аз изтъкнах а именно, че за тези пари ще вземеш макс Гоуф или Астра комби и че тези коли по нищо не могат да се сравняват с Ulysse, приятеялт ми се нави на втори оглед за утре. Според мен е въпрос на време да грабне ванчето, но все пак, за да съм максимално полезен кажете какво да гледаме утре. Нямам много време да се ровя и да търся инфо, колата както вече казах е Fiat Ulysse 2.0 JTD от 2001 г. 109 к.с.Та чакам мненията ви
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спешно мнение за Fiat Ulysse 2.0 JTD
Collapse
X
-
мотора си е много добър,както е писал колегата е на пежо.иначе кажи на приятелчето си да си купи гоуууф,за да има възможноста да си чисти геометрията на турбината по-често,да сменя прословутия клапан за управлението и,да сменя тампони на заден мост,да поправя неработещия километраж,да сменя скоростни кутии,па даже и демферния маховик.за съединителите им не коментирам,че взеха и по на 30к да дават дефекти.
Коментар
-
Re: Спешно мнение за Fiat Ulysse 2.0 JTD
TAIF написа:Здравейте колеги,Днес с мой приятел обикаляхме автокъщите, за да търсим нещо за него. Беше се спрял на някакво комби или нещо такова. Изведнъж пред нас изкочи много запазено Ulysse и ни грабна окото. Пиятелят ми се разколеба малко, защото с нас имаше още едно момче, което не спря с "железните" си доводи против ванчето, а именно: "Да ама е ФИАТ". Та въпреки очевидния факт, че това е ФИАТ и предимствата които аз изтъкнах а именно, че за тези пари ще вземеш макс Гоуф или Астра комби и че тези коли по нищо не могат да се сравняват с Ulysse, приятеялт ми се нави на втори оглед за утре. Според мен е въпрос на време да грабне ванчето, но все пак, за да съм максимално полезен кажете какво да гледаме утре. Нямам много време да се ровя и да търся инфо, колата както вече казах е Fiat Ulysse 2.0 JTD от 2001 г. 109 к.с.Та чакам мненията ви
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар