Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спешно мнение за Fiat Ulysse 2.0 JTD

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Спешно мнение за Fiat Ulysse 2.0 JTD

Здравейте колеги,Днес с мой приятел обикаляхме автокъщите, за да търсим нещо за него. Беше се спрял на някакво комби или нещо такова. Изведнъж пред нас изкочи много запазено Ulysse и ни грабна окото. Пиятелят ми се разколеба малко, защото с нас имаше още едно момче, което не спря с "железните" си доводи против ванчето, а именно: "Да ама е ФИАТ". Та въпреки очевидния факт, че това е ФИАТ и предимствата които аз изтъкнах а именно, че за тези пари ще вземеш макс Гоуф или Астра комби и че тези коли по нищо не могат да се сравняват с Ulysse, приятеялт ми се нави на втори оглед за утре. Според мен е въпрос на време да грабне ванчето, но все пак, за да съм максимално полезен кажете какво да гледаме утре. Нямам много време да се ровя и да търся инфо, колата както вече казах е Fiat Ulysse 2.0 JTD от 2001 г. 109 к.с.Та чакам мненията ви
    FIAT Punto 1.6ELX 90hp. 94 г.

Мотора е френски, ХДИ.Няма много инфо тук, а там дали има - не знам.
    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

мотора си е много добър,както е писал колегата е на пежо.иначе кажи на приятелчето си да си купи гоуууф,за да има възможноста да си чисти геометрията на турбината по-често,да сменя прословутия клапан за управлението и,да сменя тампони на заден мост,да поправя неработещия километраж,да сменя скоростни кутии,па даже и демферния маховик.за съединителите им не коментирам,че взеха и по на 30к да дават дефекти.

Коментар

И аз гледах днес едно такова фиатче на горубляне - сиво много запазено. Доста прилично изглеждаше на пръв поглед.Имаше и печка вебасто фабрична .
        Bravo JTD 105 '98

Коментар

Re: Спешно мнение за Fiat Ulysse 2.0 JTD

TAIF написа:
          Здравейте колеги,Днес с мой приятел обикаляхме автокъщите, за да търсим нещо за него. Беше се спрял на някакво комби или нещо такова. Изведнъж пред нас изкочи много запазено Ulysse и ни грабна окото. Пиятелят ми се разколеба малко, защото с нас имаше още едно момче, което не спря с "железните" си доводи против ванчето, а именно: "Да ама е ФИАТ". Та въпреки очевидния факт, че това е ФИАТ и предимствата които аз изтъкнах а именно, че за тези пари ще вземеш макс Гоуф или Астра комби и че тези коли по нищо не могат да се сравняват с Ulysse, приятеялт ми се нави на втори оглед за утре. Според мен е въпрос на време да грабне ванчето, но все пак, за да съм максимално полезен кажете какво да гледаме утре. Нямам много време да се ровя и да търся инфо, колата както вече казах е Fiat Ulysse 2.0 JTD от 2001 г. 109 к.с.Та чакам мненията ви
          здравей .имам такъв фиат вече почти 9 години само едно мога да кажа железен мотор и ходова част за тия години сам сменил предни носачи и задно гърне разбира се я подържам винаги по км сега е на 196000 км когато я купих беше на 74 000 км този мотор е милионник казват маисторите с една работеща свещ палеше при минус 15° живея в италия и е много удобен за летните пътувания до бг или за дълъг път иначе тук в ит почти не го карам мислел съм да го сменям но при мисълта че ще дам една перфектна кола а ще купя некой бидон се отказвам,жена ми имаше фиат пунто 1.6 старото 96г пак никакви проблеми с него само дето харчи много та се наложи да го газифицираме продадох го и купих една алфа 147 на гас после съжалявах ама нали слушам жена.. алфата и смених почти всичко по нея а е само на 110000км спирачки,окачване амортизатори задни ,съединител ,гуми ,радио,нямам думи и хиляди проблеми с електрониката,та да севърна на темата фиата-тоес пежото е железен автомобил до бг с 4 души и багаж колкото може да побере с климатик през целия път скорост 120-150 разход 7/100л покнижка му дават 6,7 .това е .

Коментар

Благодаря, колега! То нещата приключиха, все пак колегата взе друга кола, не се разбраха за ФИАТА нещо. А аз подобно на твоята съпруга има старото Пунто 1.6............... де да можех да се похваля, както ти за твоето
            FIAT Punto 1.6ELX 90hp. 94 г.

Коментар

Working...
            X