Коя кола да избере Punto 2000 - 2002 или Stilo 2000-2002.За градско каране на ден 60км-100км.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Градска кола Fiat Punto или Fiat Stilo
Collapse
X
-
Колега да беше събрал в една тема двата въпроса. :D За мен за града Пунто е по-добър избор. И мисля че са по-евтини за поддръжка и по-икономични.Стилото е по-красиво и малко по-голямо мисля и ще вози по-добре. Зависи какво търсиш и какво на теб ти харесва повече.BMW E46 coupe
Fiat Punto 1.1 LPG - ex
Коментар
-
Колега, аз лично съм се зарекъл повече никога малка кола То кой каквото си няма, това си търси де. Според мен по-добър варянт е по-голяма кола. За кой модел Пунто говорим? На какво си се спрял по-конкретно? Ако търсиш макс. икономия Пунто Grande 1.3 JTD има страшно свежарски интериор и екстериор, поне мен много ми харесва. Всичко е въпрос на това за какво ще я ползваш, колко пари ще дадеш и какво ще ти хареса. Успех в търсенетоFIAT Punto 1.6ELX 90hp. 94 г.
Коментар
-
Аз,си карам стилото,Но преди това имах пунто 2001г 1,2 8V,и със сигурност е по добра за градски условия,не толкова наблъскана с електроника и евтина подръжка,и добър разход,ако си търсиш дизелак колегите са те насочили на мотор,успех.Kара фиат стило 1.2..16v.2002г.Преди Фиат пунто 1.2 8V,2001г,Опел кадет 1.6i(газ)1988г.Лада 1500 чиста!1977г.
Коментар
-
krasimir_77 написа:Аз,си карам стилото,Но преди това имах пунто 2001г 1,2 8V,и със сигурност е по добра за градски условия,не толкова наблъскана с електроника и евтина подръжка,и добър разход,ако си търсиш дизелак колегите са те насочили на мотор,успех.Шофирай разумно, на пътя не си сам.
Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
Коментар
-
evgeni85 написа:Колело.... Сега по темата...собствениците на пунто ще ти кажат пунто а на стило-стило.Ще получиш всякакви отговори.. за мен която и да избереш стига да е JTD и да е в отлично състояние ще ти е перфе._/''''''''''''''''''''''''\_
//---------------\\
[( )== //// ==( )]
|_|'------------'|_| ....Punto
Коментар
-
бащами има пунто 2 което съм го карал доста с 1.2 16в и е доста приятен автомобил, за градско е напълно перфектен, малък е, сравнително висок качвам го на какви ли не бордюри, икономичен - градско 8/100 с прилично каране, и е сравнително жив за конете и кубатурата му, дори извънградско си се изпреварва доста добре с него особенно ако му върнеш 3та. Обаче на дълъг път се схващам в него, хич неми е удобен, седалките създават усещането че седиш на пейка, въпреки че е с плюшеният салон който на вид изглежда доста приятно.Ако целта е САМО градски автомобил - Пунто.
Коментар
-
ivchotr написа:Нещо ме убеждават, че материалите дето са използвани за направата на интериора на Стилото, не са най-качествените. Колко истина има в тези твърдения? Щото да си гледаш разпадащите се пластмаси в купето е гадна работа.Kара фиат стило 1.2..16v.2002г.Преди Фиат пунто 1.2 8V,2001г,Опел кадет 1.6i(газ)1988г.Лада 1500 чиста!1977г.
Коментар
-
Аз си карам Стилото из София по 25км на ден градско. Определено смея да твърдя, че измъчвам колата с постоянното движение на 1-ва и 2-ра предавка. Този автомобил си иска 4-та 5-та и газ по магистралата, че се запушва в града. В момента едвам загрява на около 10-тия км. и то не напълно, а за по-кратко разстояние просто забрави. )Fiat Stilo 115 h.p. 2004
Глупаво е да правиш планове за целия си живот, след като не си господар дори на утрешния ден.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар