Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Градска кола Fiat Punto или Fiat Stilo

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Градска кола Fiat Punto или Fiat Stilo

Коя кола да избере Punto 2000 - 2002 или Stilo 2000-2002.За градско каране на ден 60км-100км.

Колело.... Сега по темата...собствениците на пунто ще ти кажат пунто а на стило-стило.Ще получиш всякакви отговори.. за мен която и да избереш стига да е JTD и да е в отлично състояние ще ти е перфе.
    Powered by Emzo

Коментар

Колега да беше събрал в една тема двата въпроса. :D За мен за града Пунто е по-добър избор. И мисля че са по-евтини за поддръжка и по-икономични.Стилото е по-красиво и малко по-голямо мисля и ще вози по-добре. Зависи какво търсиш и какво на теб ти харесва повече.
      BMW E46 coupe
      Fiat Punto 1.1 LPG - ex

Коментар

Значи разправя вицове :D :D
        Powered by Emzo

Коментар

Колега, аз лично съм се зарекъл повече никога малка кола То кой каквото си няма, това си търси де. Според мен по-добър варянт е по-голяма кола. За кой модел Пунто говорим? На какво си се спрял по-конкретно? Ако търсиш макс. икономия Пунто Grande 1.3 JTD има страшно свежарски интериор и екстериор, поне мен много ми харесва. Всичко е въпрос на това за какво ще я ползваш, колко пари ще дадеш и какво ще ти хареса. Успех в търсенето
          FIAT Punto 1.6ELX 90hp. 94 г.

Коментар

Аз,си карам стилото,Но преди това имах пунто 2001г 1,2 8V,и със сигурност е по добра за градски условия,не толкова наблъскана с електроника и евтина подръжка,и добър разход,ако си търсиш дизелак колегите са те насочили на мотор,успех.
            Kара фиат стило 1.2..16v.2002г.Преди Фиат пунто 1.2 8V,2001г,Опел кадет 1.6i(газ)1988г.Лада 1500 чиста!1977г.

Коментар

krasimir_77 написа:
              Аз,си карам стилото,Но преди това имах пунто 2001г 1,2 8V,и със сигурност е по добра за градски условия,не толкова наблъскана с електроника и евтина подръжка,и добър разход,ако си търсиш дизелак колегите са те насочили на мотор,успех.
              като бивш Пунтаджия 1.2 8V 60 коня - Пунтото е компактна градска кола с нисък разход ( 8 газ- 7 бензин)но да не напускаш града на дълго си е по некомфортно а разхода за да е нисък първо трябва да си сам после да не превишаваш 100 със 4 човека София-Пловдив със скорост 140км/ч разход 10 над 130 имах чувството че излитам В момента карам Стило доста по широчко и удобно за дълъг път държи се много по стабилно по заваоите и на магистралата разхода е по голям 9-9.5 градско ГАЗ извънградско м/у 8-11 в зависимост с каква скорост със 140 по магистралата ми дава 8 със 170 -11 бих ти препоръчал Стило не е кой знае колко по голямо от Пунтото но вътре ми е по широко и удобно също толкова лесно се маневрира и паркира като Пунтото ПС: да не говоря на изуст Стило : Дължина 4180 мм /Широчина 1785 мм/Височина 1475 мм/Междуосие 2600 ммПунто : Дължина 3800 мм /Широчина 1660 мм/Височина 1480 мм/Междуосие 2460 ммПС2: аз съм се зарекъл повече кола под 100 коня никога Пунто ми беше (60) и беше мудно Стилото е (103) и е нещо съвсем различно
              Шофирай разумно, на пътя не си сам.
              Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
              Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
              Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird

Коментар

evgeni85 написа:
                Колело.... Сега по темата...собствениците на пунто ще ти кажат пунто а на стило-стило.Ще получиш всякакви отговори.. за мен която и да избереш стига да е JTD и да е в отлично състояние ще ти е перфе.
                Аз съм собственик на Пунто и му препоръчвам Стило!
                _/''''''''''''''''''''''''\_
                //---------------\\
                [( )== //// ==( )]
                |_|'------------'|_| ....Punto

Коментар

Нещо ме убеждават, че материалите дето са използвани за направата на интериора на Стилото, не са най-качествените. Колко истина има в тези твърдения? Щото да си гледаш разпадащите се пластмаси в купето е гадна работа.
                  Fiat Tipo 1.6 i.e. 1992 г.
                  Suzuki GSX 1100 E 1985 г.

Коментар

Eми като всеки фиат - скърца, хлопа, лятото прозорците или затворени ли макс. до долу.Абе и късмет ....
                    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

еее,за макс до долу не съм съгласен,тогава хлопа прозореца най-много.иначе всеки автомобил си има недостатъци.

Коментар

бащами има пунто 2 което съм го карал доста с 1.2 16в и е доста приятен автомобил, за градско е напълно перфектен, малък е, сравнително висок качвам го на какви ли не бордюри, икономичен - градско 8/100 с прилично каране, и е сравнително жив за конете и кубатурата му, дори извънградско си се изпреварва доста добре с него особенно ако му върнеш 3та. Обаче на дълъг път се схващам в него, хич неми е удобен, седалките създават усещането че седиш на пейка, въпреки че е с плюшеният салон който на вид изглежда доста приятно.Ако целта е САМО градски автомобил - Пунто.

Коментар

Punto mk2 1.9 jtd 80 коня, Малък данък и разход! Стило каквото и да вземеш 1.6 бензин или 1.9 JTD ще ти е 160 лева данъкаПунто с 80 коня си е съвсем друго нещо от 60 коньовите... Или евентуално 1.2 16В 82 коня бензинка на газ.

Коментар

ivchotr написа:
                            Нещо ме убеждават, че материалите дето са използвани за направата на интериора на Стилото, не са най-качествените. Колко истина има в тези твърдения? Щото да си гледаш разпадащите се пластмаси в купето е гадна работа.
                            Нищо не хлопа или скърца поне при мен,не се хваля колата е при мен всеки може да се убеди,стъклата дали до горе или по средата няма никакви проблеми,казвам го щото един пич не ми вярваше и се убеди сам.
                            Kара фиат стило 1.2..16v.2002г.Преди Фиат пунто 1.2 8V,2001г,Опел кадет 1.6i(газ)1988г.Лада 1500 чиста!1977г.

Коментар

Аз си карам Стилото из София по 25км на ден градско. Определено смея да твърдя, че измъчвам колата с постоянното движение на 1-ва и 2-ра предавка. Този автомобил си иска 4-та 5-та и газ по магистралата, че се запушва в града. В момента едвам загрява на около 10-тия км. и то не напълно, а за по-кратко разстояние просто забрави. )
                              Fiat Stilo 115 h.p. 2004
                              Глупаво е да правиш планове за целия си живот, след като не си господар дори на утрешния ден.

Коментар

Working...
                              X