ха-ха jtd 105 e кенеф?,ами стилото какво да каже с клапата за меко гасене,лайняната променлива геометрия на турбото и гадните тампони на двигатела.алфата и ланчията са класа отгоре.иначе 1,6 при стило е с много дефектирали еку-та
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Fiat Stilo - Бензин/Газ или Дизел
Collapse
X
-
ivel написа:...ами стилото какво да каже с клапата за меко гасене,лайняната променлива геометрия на турбото и гадните тампони на двигатела.алфата и ланчията са класа отгоре...AR 159 Ti 2,4 mJTD 210 h.p.
HONDA Accord tourer 2.2 i-DTEC Type S 180 h.p.
Kawasaki ER-6n'2012
Коментар
-
нищо подобно,като цяло всички jtd-та са си мн. добри,просто при браво,брава,няма клапа за меко гасене и няма променлива геометрия,съответно и клапан,така,че по-малко работи,по-малко проблеми,но въпреки това са си мн.добри мотори.разглобявал съм jtd ,карано без масло и съответно блокирало.трябва да ти кажа че е голямо куче
Коментар
-
ivel написа:ха-ха jtd 105 e кенеф?,ами стилото какво да каже с клапата за меко гасене,лайняната променлива геометрия на турбото и гадните тампони на двигатела.алфата и ланчията са класа отгоре.иначе 1,6 при стило е с много дефектирали еку-та
Коментар
-
evgeni85 написа:184 коня бмв с 400нм.въртящ момент ми гореше 7 в града при всякакво каране. И за лаиците ще спомена ..пълно-пълно.Fiat TIPO 1.4 i.e. с газова уредба (BRC)
ZFA16000002608488
ПРОТЕСТИРАЙТЕ!!!
Коментар
-
nanobanano написа:evgeni85 написа:184 коня бмв с 400нм.въртящ момент ми гореше 7 в града при всякакво каране. И за лаиците ще спомена ..пълно-пълно.Fiat Punto`04 1.2 60hp.
Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.
Коментар
-
не подценявайте новите технологии ,с Fuel Shark Saver - http://www.ecofuelmanagement.com/bg2/ 7/100 даже е висок разход ...Bravo 1.9 Mjet/120
Коментар
-
Princo написа:Emo91 написа:Най-евтино е да караш на газ, тук спор няма. Въпроса е да намериш читав бензинов двигател, който няма да ремонтираш през ден. Дизела е икономичен спрямо бензиновата кола ако се кара на бензин. Ако изключим ремонти по моторите, то на газ излиза много по-евтино от дизел да се кара. След като търсиш най-евтиното гориво -----> газ. Не съм компетентен по моторите на Стило, но 1.2 80кс също не е лошо, поне съм се возил и не съм усетил да е малко. Говорим за градско. Ако караш много извънградско 1.2 мисля че е малко.BMW E46 coupe
Fiat Punto 1.1 LPG - ex
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар