От известно време когато завивах волана ми просто правеше някакви блокажи и и трудно го връщах в обратната посока.На коледа тръгвам да празнувам и почна да ми превърта волана,а сега колелата изобщо не се въртят,а само се чува как превъртата някакви зъбци.Колеги кажете мнение по-въпроса какъв е проблема и ако знаете какви пари е този ремонт горе долу.Аз чух че е кормилна рейка и някакъв си ремонт за 500-600лв.Това ако е така ще си откъсна главата,аз по-добре да се откажа от колата откъде толко пари.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Волана превърта на фиат пунто
Collapse
X
-
Днес говорих с един майстор каза че рейката е проблема.Каза ми че рейката ми е под 100лв щот е механична нямам хидравлика и ще види дали можело да ми смени рейката на место тъй като да не давам кинти за репатрак .А за ремонта щял да ми вземе 40лв,та мисля че е доволно.Ето защо сега се радвам че нямам хидравлика сега внесто 300лв ще дам най-много 120лв за смяна и покупка.Бях се отчаял колеги ма гледам че частите са си наистина евтини.Благодаря за помощта :DМалка и икономична!!!
Коментар
-
Пичове верно се оказа рейката.Ходих днес да си взема от Италианеца втора ръка за 70лв,даже ми я дадоха с накрайниците :D .Нова в магазина ми казаха че е 160лв и то е рециклирана така ги продават затова предпочетох да си взема оригинална ем е и за повече кинти.За работата ще ми вземе майстора 60лв. :DМалка и икономична!!!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар