След влизане в голяма дупка със задна лява гума (гумата не се спука, но удара беше много силен силен) колана ми блокира и в колата се размириса на нещо като развалени яйца и пропан-бутан. Колана ме заключи и блокира, след това не иска да се връща,но не се движи и в двете посоки.Пробвах с удари по пластмасите в колонката където е механизма му - нищо.По таблото нищо не свети, не зная има ли връзка с възглавницата.Моля за съвети- дали търся друг механизъм, да търся пиропатрон и въобще какво да правя. Как се разглобява всичко, за да достигна до проблемния възел и по какво да разбера дали подлежи на ремонт и да търся друг механизъм пироптрон или... и аз незнам какво...Предварително благодаря !
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спукан пиропатрон или просто блокирал колан?
Collapse
X
-
Може и да е с коланите с дългото рамо, и да е само с пружина и съчма.Разглобяваш двата прга на предна и задна седалка понеже застъпват кората на колонката, развиваш горе на колана болта и кората излиза, мисля че имаше и две щипки така че внимавай да не ги счупиш от студа. После имаш една планка изглежда като месингова и в нея е захващащия механизма болт. Планката ограничава дълбочината на болта, мисля че беше 16 или 17 като номер, хвани и я изкриви за да го развиеш иначе няма да успееш.Различните модели на пиропатрони са напълно заменяеми дан е те притеснява размера им. Аз бях с магнети марели а после сложих някъкъв полски.пп Надявам се да става дума за брава или марея че ако е браво там е голяма разправия, свалят се задните седалки и кората.ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ОТКАЧЕНА АБКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар