Вече напълно се убедих че живеем в идиотска държава Като отидох в Общината да я декларирам ми дадоха една декларация да я попълня и ме накараха да отида да преснема големия талон .Като го преснех седнах да попълня декларацията . Ами то се наложи да препиша всичко от талона в декларацията . Занесох ги гишето ,момчето ги прие ,с телбот ги закопча декларацията и преснетия талон и готово . Казвам му ,защо след като им давам преснет талона се налага всичко от него да го пиша в декларацията , той вдига рамене и казва е такъв е редът .Ами кажи на началниците си ,че хората негодуват и е достатъчно да се даде преснет талона и се подпиша отдоло и край . В талона е написано всичко и ЕГН, и местоживеене и лична карта и вида на автомобила .Но бюрокрацията няма спиране и няма край .
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Постоянно ли са зацепени 4-те колела на Панда 4х4 2005 г.?
Collapse
X
-
Е не си прав. Декларацията е документ от твое има с което искаш нещо.Талона го искат само за сверка дали не си си измислил нещо в декларацията.Пък и декларацията е една страничка.http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
-
Абе не му е тук мястото, но се присъединявам за идиотската държава. Живеем в 21-ви век, компютърът и компютърните мрежи са измислени доста отдавна. Има ги и в БГ вече . Що е нужно да си губим времето да ходим да си регистрираме колата в данъчното, като спокойно от КАТ могат да пратят заявка в системата на данъчните и всичко да става автоматично. Не знам кой ги мисли тея неща, всеки приказва за орязване на разходи и незнам си кво, а ние си седим на същото ниво от 1950 година. Дееба и държата му!
Коментар
-
infineon написа:Е не си прав. Декларацията е документ от твое има с което искаш нещо.Талона го искат само за сверка дали не си си измислил нещо в декларацията.Пък и декларацията е една страничка.
Коментар
-
AutoBild » 2005 бр.3 Март"Тест 6 автомобила 4х4"http://trace.data.bg/p/files/AutoBil...20br.3%20MarchEx Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар