Пускам тая тема с идеята да се събере достатъчно инфо на едно мястоЕто повече инфо XENON крушките и ЦЕНИ
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
XENON - за и против и от къде може да се купят за Фиат
Collapse
X
-
Преди да решиш да хвърлиш толкова много пари се качи и покарай кола с ксенон и тогава прецени дали си струва парите.Аз лично не бих дал толкова пари за лампи.По-добре да си сложа хубави крушки за по 15 лева парчето.Мисля,че е рекламен трик.Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
-
О, изобщо няма място за сравнение конкретно между фаровете на моето Пунто с крушки Филипс и ксеноновите фарове на новите автомобили. При ксенона няма неравномерно осветяване, а яркостта е осезаемо по-висока. И все пак 890 лв ми идват доста за Н4 биксенонова инсталация - все пак това е 1/4 от цената на цялата ми колаНе знам дали знаете, но "не знам" се пише отделно!
Fiat Punto 1.2 SX 2000 г.
Коментар
-
Ксенона прави значително по-добро осветление, но има и недостатъци които в настоящия момент се приемат с компромис! 1. Висока цена и на инсталация и на крушки 2. Не достатъчно дълъг живот, особенно при чести превключвания 3. За ксеноновите фарове е задължително автоматичната промяна на ъгъла при насрещно осветление, което усложнява системата
Коментар
-
hit-ko написа:Ксенона прави значително по-добро осветление, но има и недостатъци които в настоящия момент се приемат с компромис! 1. Висока цена и на инсталация и на крушки 2. Не достатъчно дълъг живот, особенно при чести превключвания 3. За ксеноновите фарове е задължително автоматичната промяна на ъгъла при насрещно осветление, което усложнява систематаJeep Grand Cherokee 3.1 TD Limited '01
Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW Dinstinctive '02
ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99
Коментар
-
pinko168 написа:hit-ko написа:Ксенона прави значително по-добро осветление, но има и недостатъци които в настоящия момент се приемат с компромис! 1. Висока цена и на инсталация и на крушки 2. Не достатъчно дълъг живот, особенно при чести превключвания 3. За ксеноновите фарове е задължително автоматичната промяна на ъгъла при насрещно осветление, което усложнява систематаJeep Grand Cherokee 3.1TDI
Fiat Bravo GT 1,9 JTD 105к.с. 2000г.
Коментар
-
doofiat написа:Аз вече му писах л.с. да пусне обявата и тук.Иначе така ми тръпнеше сърцето като четях обявата и гледах снимките - все едно съм си купил новото Браво.Иначе аз вече има решение rustson - събираме жените у вас или у нас, а ние с теб отиваме в свободния апартаментJeep Grand Cherokee 3.1TDI
Коментар
-
doofiat написа:Аз вече му писах л.с. да пусне обявата и тук.Иначе така ми тръпнеше сърцето като четях обявата и гледах снимките - все едно съм си купил новото Браво.Иначе аз вече има решение rustson - събираме жените у вас или у нас, а ние с теб отиваме в свободния апартаментFrontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Vladim написа:doofiat написа:Аз вече му писах л.с. да пусне обявата и тук.Иначе така ми тръпнеше сърцето като четях обявата и гледах снимките - все едно съм си купил новото Браво.Иначе аз вече има решение rustson - събираме жените у вас или у нас, а ние с теб отиваме в свободния апартаментJeep Grand Cherokee 3.1TDI
Коментар
-
Vladim написа:doofiat написа:Аз вече му писах л.с. да пусне обявата и тук.Иначе така ми тръпнеше сърцето като четях обявата и гледах снимките - все едно съм си купил новото Браво.Иначе аз вече има решение rustson - събираме жените у вас или у нас, а ние с теб отиваме в свободния апартамент
Коментар
-
Честно казано и за мен това е лудост макар да не съм жена! 500лв. си е едно прилично DVD, или приличен касетофон за кола + усилвател. Мисля, че цените на комплектите XENON тепърва ще падат драстично, както например на парктроника. Определено може да се постигне приличен ефект с хубави крушки и връзване на фаровете през реле без да се налага да се разделяте с 500лв! А, забравих... и добра регулировка!Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар