препоръчайте ми някакви пасти за лъскане на колата. тук гледам, че пишете за някакви пасти на космически цени, а на пазара (кооперативния в Русе) гледам пасти за по 10 лева. Кажете мога ли да сложа на темпрата ксенонови крушки? Ще се вижда ли по хубаво? Колко струват тези крушки и за слагането им необходимо ли е някакво допълнително реле? гледам, че има и евтини сини габаритки, абе страшно много интересни нещица
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
от тук от там за външния вид
Collapse
X
-
Re: от тук от там за външния вид
dessoboy написа:препоръчайте ми някакви пасти за лъскане на колата. тук гледам, че пишете за някакви пасти на космически цени, а на пазара (кооперативния в Русе) гледам пасти за по 10 лева. Кажете мога ли да сложа на темпрата ксенонови крушки? Ще се вижда ли по хубаво? Колко струват тези крушки и за слагането им необходимо ли е някакво допълнително реле? гледам, че има и евтини сини габаритки, абе страшно много интересни нещицаJeep Grand Cherokee 3.1TDI
Fiat Bravo GT 1,9 JTD 105к.с. 2000г.
Коментар
-
Какво какво някой крушки ли каза При това ксенон То добре, но скъпо.Ето повече инфо XENON крушките и ЦЕНИ
Коментар
-
Re: ?
dessoboy написа:за слагането на биташкия ксенон май пак са нужни някакви допълнителни релета? какви? и колко пари (пак биташки)Jeep Grand Cherokee 3.1TDI
Fiat Bravo GT 1,9 JTD 105к.с. 2000г.
Коментар
-
Re: ?
rustson написа:dessoboy написа:за слагането на биташкия ксенон май пак са нужни някакви допълнителни релета? какви? и колко пари (пак биташки)
Коментар
-
Моята я намазах миналия уикенд с паста Turtle Wax Metallic (в синя плоска бутилка), струва 10 лв. в Практикер. Тази паста е само за подобряване на блясъка и защита на боята и не попълва драскотини (да си знаете, че като ги знам какви са консултантите там ) Количеството стига поне за 3 мазания на цялата кола.Не знам дали знаете, но "не знам" се пише отделно!
Fiat Punto 1.2 SX 2000 г.
Коментар
-
Наистина ксеноновите крушки за по 15лв. може да се нарекат "биташки"! Според мен не струват и 2 лева! Истинските ксенонови крушки изискват специална инсталация, нещо, като положението със лунисцентните, или ако щете енергоспестяващите крушки! Доколкото знам има разлика и в самоте фарове-рефлектори и стъкла. Ако искаш да си купиш крушки, които да светят с по-бяла, или малко по синя светлина си вземи някой модел Philips, Narva, или Osram. Да отбележа обаче-това не са ксенонови крушки! Но светят наистина добре-всичко, което пише на опаковката е вярно.Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар