Колеги с пунто нека уточним къде трябва да се включи перката на вентилатора за охлаждане. Имам пунто 1,2 с клима и вентилатора тръгва когато стрелката на скалата за температурата показва тънката линиика намираща се между дебелите които са по средата на скалата и двете дебели червени в края и. Доколкото занам това е 110 градуса. Вашите къде се включват и включват ли ви се и двете скорости на вентилатора на мен само едната. да поясна скалта ми представлява две дебели сини линии, после една тънка (там обикновенно стои стрелката по време на движение) двете дебели по средата , тънката и двете дебели червени в края
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
За вентилатора на Пунто
Collapse
X
-
Моята се включва горе-долу когато стрелката настъпи началото на двойната дебела линия в средата на скалата. Не съм усетил да имам две степени, на ухо ми се струва, че е една... или никога не съм стигал до втората. За протокола, никога температурата не е преминавала над средата на скалата.Не знам дали знаете, но "не знам" се пише отделно!
Fiat Punto 1.2 SX 2000 г.
-
моето пунто няма скала, а само лампа за прегряване, която никога до сега не е светвала / дано да не светва /... вентилатора ми се включва май само когато паркирам пред нас, щото докато отворя портала, после малко повече със задна... и като спра включва за малко и после спира... вентилатора де... май лятото се влючваше перката от време на време на градско, ама кой ти помни, лятото отмина отдавна...Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
donnna написа:моето пунто няма скала, а само лампа за прегряване, която никога до сега не е светвала / дано да не светва /... вентилатора ми се включва май само когато паркирам пред нас, щото докато отворя портала, после малко повече със задна... и като спра включва за малко и после спира... вентилатора де... май лятото се влючваше перката от време на време на градско, ама кой ти помни, лятото отмина отдавна...Punto 1.1 55S
Коментар
-
Re: За вентилатора на Пунто
petko_dimow написа:Колеги с пунто нека уточним къде трябва да се включи перката на вентилатора за охлаждане. Имам пунто 1,2 с клима и вентилатора тръгва когато стрелката на скалата за температурата показва тънката линиика намираща се между дебелите които са по средата на скалата и двете дебели червени в края и. Доколкото занам това е 110 градуса. Вашите къде се включват и включват ли ви се и двете скорости на вентилатора на мен само едната. да поясна скалта ми представлява две дебели сини линии, после една тънка (там обикновенно стои стрелката по време на движение) двете дебели по средата , тънката и двете дебели червени в края
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар