Първо искам да се извиня на модераторите, че пускам темата тук, а не в тунинг форума, защото смятам, че там мненията ще са пристрастни по отношение на моето питане.Изпада възможност за качване на нов софтуер за моята Крома. Софта е писан от ФИАТ и е предназначен конкретно за този модел и по-точно за полицейските автомобили в Италия. Мощността скача на 287к.с., за NM още нямам информация, както и за разхода. Знам, че е щадящ скоростната кутия. Искат да дам всички номера на колата и компа, защото софта се прави за конкретния автомобил и не може да се качва на друг. Идва на диск със сериини номера и т.н. Срока е до средата на следващата седмица, защото моя човек се прибира в България. Цената е 250 евро и вариант за измама е изключен!Та питането ми е, дали си заслужава да се скача в джаза или да си карам както до сега?п.п. Налагат се и някои промени в генерацията, но не са проблем.п.п.п. Имайте предвид, че познанията ми в тази област клонят към 0.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Нов софт за Крома?
Collapse
X
-
Re: Нов софт за Крома?
Ако не ти стига мощността си заслужава да се хвърлиш в джаза колега. Но направи поне едно дино! Рън преди и след смяната на софтуера, за да разбереш колко точно си се хвърлил във въпросния "джаз"?FIAT BRAVO JTD105 - Турбо IHI RHF5 VL18, JTD115 инжектори, генерация на 60мм, къстъм ремап, ХГТ маховик и съединител, маслен радиатор.
Коментар
-
pplk написа:BO написа:Общо взето някой те хлъзга по пързалката.вариант за измама е изключен!A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
pplk написа:За това съм пуснал темата, да прочета мнения.Давай по същество, кои са взаимоизключващите се неща?A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Колеги, длъжен съм да призная, че сте прави!!!!След като ме вкарахте в мисли, проведох един разговор с моя приятел и нещата бяха изяснени. Софтуера вдига мощността до 238 к.с а NM до 440. За достигане на 287 коня, се добавял още някакъв компютър, който е включен в цената и се командва от копче на волана. Данни за въртящия момент ще имам в понеделник. Към момента не съм особено навит за такава покупка, имайки предвид данните на скоростната кутия. Благодаря отново и приятна вечер!207 тиква автомат
новокромаджия 2.4 печка
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар