Здравейте, обръщам се към Вас по следния въпрос: След като поначупих задната броня (само пластмасата до ламарината не съм я удрял) реших да сменя задната броня. Когато свалих старата забелязах че колата е удряна и правена в заден ляв калник. В следствие на което бронята лепва добре но от ляво между нея и гумата ( в най-ниската точка) има по-малко от 1см. луфт (отдясно е повече от 2 см.) Фиатчето е нисичко и понеже ми омръзна да закачам скоростна реших да сложа по-високи гуми (сега са 165/65 и няма проблем) Но сложа ли по-високи се опират в края на бронята. Та въпроса ми е има ли някакво решение, да сложа някакви планки за да отдалечат бронята или прочие.... Ако някой може да даде съвет ще съм Благодарен!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Задна броня на пунто MK1 след удар
Collapse
X
-
Тя темата нещо не се развива :D , малко са явно колите с този проблем. Само а бронята мога да ти кажа как се сваля. Горните 4 болта са ясни, за долните ти препоръчвам с треСЧотка да ги сваляш, че са клеясали и с ключ се късат болтовете (как ти при мене стана), Гадни за сваляне са двата болта които държат бронята отстрани. Те се падат под кората на калника. Може да се махнат и без сваляне на подкалниците но трябва да подпираш с нещто подкалниците за да можеш да стигнеш до контрагайката. И си е играчка като цяло. Затова по-лесно е да се свалят подкалниците и да се работи спокойно.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар