Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Задна броня на пунто MK1 след удар

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Задна броня на пунто MK1 след удар

    Здравейте, обръщам се към Вас по следния въпрос: След като поначупих задната броня (само пластмасата до ламарината не съм я удрял) реших да сменя задната броня. Когато свалих старата забелязах че колата е удряна и правена в заден ляв калник. В следствие на което бронята лепва добре но от ляво между нея и гумата ( в най-ниската точка) има по-малко от 1см. луфт (отдясно е повече от 2 см.) Фиатчето е нисичко и понеже ми омръзна да закачам скоростна реших да сложа по-високи гуми (сега са 165/65 и няма проблем) Но сложа ли по-високи се опират в края на бронята. Та въпроса ми е има ли някакво решение, да сложа някакви планки за да отдалечат бронята или прочие.... Ако някой може да даде съвет ще съм Благодарен!

    #2
    Пфу, при мен е същото - от лявата страна светлото отстояние е прекалено малко.И аз искам леко да я отдалеча, но последния път като се опитвах да свалям бронята, нещо нищо не направих :ДЩе следя темата с интерес, да видим какво ще се измъдри!
    Fiat Punto 75 SX - 1995, 4 врати

    Коментар


      #3
      Тя темата нещо не се развива :D , малко са явно колите с този проблем. Само а бронята мога да ти кажа как се сваля. Горните 4 болта са ясни, за долните ти препоръчвам с треСЧотка да ги сваляш, че са клеясали и с ключ се късат болтовете (как ти при мене стана), Гадни за сваляне са двата болта които държат бронята отстрани. Те се падат под кората на калника. Може да се махнат и без сваляне на подкалниците но трябва да подпираш с нещто подкалниците за да можеш да стигнеш до контрагайката. И си е играчка като цяло. Затова по-лесно е да се свалят подкалниците и да се работи спокойно.

      Коментар

      Working...
      X