В петък бях в отпуск и реших да се отбия при застрахователите, за да им покажа поражения по предния капак от камъчета; предна-задна десни врати, преден ляв калник и пета врата бяха надрани с ключ; заден калник и броня жулнати от две една съпаркингуваща Та на огледа ми казаха да заведа жалба срещу неизвестен извършител в РПУ-то за надирането, за да може да ми признаят щетите и да дадат пари за боядисване на цялата кола. В петък подадох жалбата и очаквам до ден-два да е изготвена бележка, с която да застрахователите ще ми дадат пари за пребоядисване.Питам ви къде може да направя качествено пребоядисване и колко долу-горе струва за тъмносин металик?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Къде да пребоядисам Бравата качествено?
Collapse
X
-
0888 40 85 67 Киро Няма да съжаляваш.За сив металик на мен ми взе около 100лв на ламарина с изчукването.( Надявам се че няма да се изтълкува като реклама, аз от това не печеля нищо. Не пречи да се надявам на бира )Не мисля, че ще трябва да пребоядисваш цялата кола.Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
-
doofiat написа:А долу-горе колко време може да отнеме цялостното пребоядисване, като се има предвид, че колата е надрана с ключ и няма нужда от изчукване?
Коментар
-
tony__ написа:doofiat написа:А долу-горе колко време може да отнеме цялостното пребоядисване, като се има предвид, че колата е надрана с ключ и няма нужда от изчукване?
Коментар
-
doofiat написа:tony__ написа:doofiat написа:А долу-горе колко време може да отнеме цялостното пребоядисване, като се има предвид, че колата е надрана с ключ и няма нужда от изчукване?фиатче Браво 2.0
Коментар
-
bscsystem написа:Може и за един ден да ти я направя..а Това горе са риторични отговори... Ако има сервизи и си на опашката кво правиме ? Или плащаш, колкото се договориш за да стане веднага твойта или оцелваш подходящия момент. Иначе стабилно търкане и ала бала един ден + печене в камерата малко и си готовpunto 1.2 16v sporting
Коментар
-
spark написа:Дадох колата за боядисване цялата (400лв.) без да давам допълнително пари за боя. Цветът е зелен металик, а резултата ще го покажа другата седмица, дано да не съжалявамAlfa 156 1.8 TS 16V 144hp
--- в сърцето завинаги... ---
Fiat Tipo 1.4 DGT karb. 78hp
Коментар
-
Както казах боядисаха ми колата за 400лв маслено зелен металик вие си ги знаете стандартните цветове на Брава. Смених и дръжките, но сега съм свалил огледалата, защото искам и тях да пръснат в цвета на купето. Като пооправя и цвета на пластмасите, които леко са поизбелели от слънцето ще пусна снимки. Пича ми каза, че има немски бои по 200 лв литъра, а моята я е пръснал с някаква словенска по 50лв литъра. Не знам колко боя отива за цяла кола, но ако кажем че 200лв за боя, и 200лв за труд (само леко китване тук-там) мисля че 400лв е нормална цена. Тея дето ги пишат по 100лв на ламарина това си е обир. Никой не ви гарантира, че ще ви сложат скъпа боя. Колата стана като нова, боята е абсолютно същия цвят и със същия отблясък на металик като старата, но сега е и с нов лак и направо свети Но за цялата процедура чаках около 2 седмици, защото явно при тея цени камерата е постоянно заета.Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)
Коментар
-
spark написа:Както казах боядисаха ми колата за 400лв маслено зелен металик вие си ги знаете стандартните цветове на Брава. Смених и дръжките, но сега съм свалил огледалата, защото искам и тях да пръснат в цвета на купето. Като пооправя и цвета на пластмасите, които леко са поизбелели от слънцето ще пусна снимки. Пича ми каза, че има немски бои по 200 лв литъра, а моята я е пръснал с някаква словенска по 50лв литъра. Не знам колко боя отива за цяла кола, но ако кажем че 200лв за боя, и 200лв за труд (само леко китване тук-там) мисля че 400лв е нормална цена. Тея дето ги пишат по 100лв на ламарина това си е обир. Никой не ви гарантира, че ще ви сложат скъпа боя. Колата стана като нова, боята е абсолютно същия цвят и със същия отблясък на металик като старата, но сега е и с нов лак и направо свети Но за цялата процедура чаках около 2 седмици, защото явно при тея цени камерата е постоянно заета.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар