здр тъй като трябва да купя фарове се чудя с лупи ли да са или безколата е фиат брава 99га и също така си мисля ксенон или хубави крушки дайте съвет
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кои фарове да избера за брава
Collapse
X
-
Най-добре фарове с лупи, след което рециклираш рефлекторите на късите, слагаш един ксенон, и проглеждаш. Около 200 - 250 лева ще ти стъпи всичко. Ако не ти се дават, каквито и фарове да вземеш втора употреба, поне рециклирай рефлекторите на късите.,,,,,,,,,,........... ето ти малко точки и запетаи за следващият път!
-
nikolce написа:Най-добре фарове с лупи, след което рециклираш рефлекторите на късите, слагаш един ксенон, и проглеждаш. Около 200 - 250 лева ще ти стъпи всичко. Ако не ти се дават, каквито и фарове да вземеш втора употреба, поне рециклирай рефлекторите на късите.,,,,,,,,,,........... ето ти малко точки и запетаи за следващият път!Fiat Marea 2001 1.9 110+ powered by Emzo.
Ex.Bravo 1997 1.8 GT
Коментар
-
Бравата ми е с обикновени фарове, с рефлектори, а Мареата е с лупи и определно мога да усетя разликата. Рефлекторните светят много добре, особена както съм почистил моите, но лупите концентрират светлината там, където ти трябва, особено в мъгла. А и лупите са подходящи за ксенон, до колкото рефлекторните не.Fiat Punto`04 1.2 60hp.
Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.
Коментар
-
Ibiza написа:и аз съм се чудил доста относно тоя въпрос , но се чудя какъв е тоя рефлектор които трябва да се рециклира на късите при положение че лупата май свети на къси нали така. ?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар