карам фиат брава 1.9тд 75к 1997г.от ляво на волана където са бушоните има букса за ключ като на покер автомати някой знае ли за какво е този ключ?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ако някой знае
Collapse
X
-
Колега, това е ключ за спиране и пускане на фабричната аларма. Ако алармата е спряна и имаш копче на фабричния ключ той ще управлява само централното заключване на колата, ако е пусната освен централното, ще ти пуска и спира алармата. Знам го от опит. Във Варна ме кръщава навсякъде, че колата нямала фабрична аларма и трябвало да платя 150-180 лв. за хубава нова аларма. Накрая ме хвана нервата, прерязах кабелите, подадох постоянен + и алармата си тръгна.FIAT MAREA 1.9 TD 100 HLX
Коментар
-
Колега, това е ключ за спиране и пускане на фабричната аларма. Ако алармата е спряна и имаш копче на фабричния ключ той ще управлява само централното заключване на колата, ако е пусната освен централното, ще ти пуска и спира алармата. Знам го от опит. Във Варна ме кръщава навсякъде, че колата нямала фабрична аларма и трябвало да платя 150-180 лв. за хубава нова аларма. Накрая ме хвана нервата, прерязах кабелите, подадох постоянен + и алармата си тръгна.мерси много колега.имам фабрична аларма но тя не работи.мислех си някои ден да я оправя.сега ще го пусна и ще видя дали ще проработи.фиат брава 1.9тд 75к 1997г октомври
Коментар
-
Ако нямаш ключ за там внимавай кои кабели даваш на късо. Отрежи ги един по един. В ключа влизат червен, черен и още два черни дадени на късо /обща маса/. За да пуснеш алармата дай постоянно късо червения с двата черни кабела /общата маса/. Ако искаш да я спреш окъси постоянно трите черни кабела. Дистанционното хваща на около 2-3 метра от колата. Успех!FIAT MAREA 1.9 TD 100 HLX
Коментар
-
БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ КОИТО МИ ОТГОВОРИХА.СЕГА ВЕЧЕ ИМАМ ДВЕ АЛАРМИ.СВАЛИХ КЛЮЧА И ПОСТАВИХ ДРУГ.БЯХА 4 КАБЕЛА.ДВА ЧЕРНИ И ДВА ЧАРВЕНИ.ЕДНАТА ДВОЙКА ЧЕРЕН И ЧЕРВЕН СА ПОСТОЯННО ВКЛЮЧЕНИ.ПРИ ВКЛЮЧЕНА АЛАРМА ЧЕРВЕНИЯ СЕ ВКЛЮЧВА КЪМ ТАЗИ ДВОЙКА.ПРИ ИЗКЛЮЧВАНЕ ЧЕРНИЯ СЕ ВКЛЮЧВА КЪМ ТАЗИ ДВОЙКА А ЧЕРВЕНИЯ СЕ ИЗКЛЮЧВА.БЛАГОДАРЯ ОТНОВО.СЕГА ИСКАМ ДА ПОПИТАМ И НЕШТО ДРУГО.НА ПЛАФОНА НА ТАВАНА ИМА ДВЕ МАЛКИ ЧЕРВЕНИ ЛАМПИЧКИ.НЯКОЙ ЗНАЕ ЛИ ЗА КАКВО СА ТЕ?Колега, моля пиши с малки букви! Vladimфиат брава 1.9тд 75к 1997г октомври
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар