Днес я бях разглобил защото фаровете ми светят на не повече от 5-6 метра пред колата ходих на сервиз и ми казаха не правилно монтирани фарове. Та въпроса ми е следния фаровете могат да се регулират при поставене на ляво и на дясно двете им уши са с каналчете по които може да се приплъзват а третото само ги фиксира. но като и да ги слагам ми остава разстояние или между фара и калника или между централната маска това нормално ли е? А и краищата към калниците фаровете влизат на вътре на 5-6мм че може и повече. Дайте съвет как да ги монтирам без такива разстояния че като ги доближа плътно до маската между калника и фара остава място да си вкарам пръста ):
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Здравейте имам нужда от помощ за фаровете на 3 врато Стило
Collapse
X
-
Шофирай разумно, на пътя не си сам.
Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
Коментар
-
Този фар изобщо не си е на мястото !По-добре го свали и разгледай какво е разместено/счупено.Категорично фугата между който и да е елемент около фара не трябва да е повече от половин сантиметър.На твойта снимка може да влезе котка между калника и фара - буквално!ЯВно е удряна тази кола и после е правена колкото да се продаде...или нещо подобно...== Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp
На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар