Da wi pitam nqkoj smenql li e uplatnenie na krancheto za radiatora?Kakyw razmer e, che ottam mi pote4e ej sega wecherta...i mi syzdade rabota za utre.Cqloto kranche ili samo uplatnenieto?Moje li sa se "douplutni" sus silikon?Sori za bushmenicata ama na tozi komp. nqma kirilica, a kredora neshto ne izliza...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кранче радиатор Tipo
Collapse
X
-
Re: Kranche radiator Tipo
sachma написа:Da wi pitam nqkoj smenql li e uplatnenie na krancheto za radiatora?Kakyw razmer e, che ottam mi pote4e ej sega wecherta...i mi syzdade rabota za utre.Cqloto kranche ili samo uplatnenieto?Moje li sa se "douplutni" sus silikon?Sori za bushmenicata ama na tozi komp. nqma kirilica, a kredora neshto ne izliza...
Коментар
-
И на мене тази човка се беше спукала, смених я ама явно некадърно съм я сменил защото след 20-на дена (днес) потече от гарнитурката и си викам дали със силикон или с някаква друга философийка.Мислех и с Поксипол ама не съм сигурен дали ще държи на високата температура, а и после-няма маханеN.Y. State of Mind
Коментар
-
на 19ز10 ми протече парното ...вчера го смених с едно МАРЕЛИ - 19лв, зех от стамболийски 155..., BIRTHа изглеждаше много зле изработенотам дето се фаща кранчето към радиатора има О пръстен, и с новото кранче дойде този пръстенкато запалиш колата и видиш, че не тече, нека като загрее малко, притегни болтчетата още малкостарото кранче протече от там дето лостчето отваря-затваря.по принцип то тече май, като оставиш колата вечерта и като стане студено сутрин тогава протичакогато нанизваш маркучите на трибичките, слагай малко гресчица да запича по-добре2004 Audi A6 4F
2002 Lancia Y
Коментар
-
Еми аз го оправих уж проблема, със силикон работата стана, ама отначало бях сложил по-малко че ме беше страх да не задръстя радиаторчето и след 1 ден видях че от едно място сълзи съвсем лекичко пак, набухах точно там сума и силикон и засега да чукна на дърво няма ядове.Ма да видим докога де...N.Y. State of Mind
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар