Моля... опел-пристрастните имате си форум. Все едно левскар да влезе в агитката на цска и да се пъчи. Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 Yellow_Flash_Colorz_PDT_07 Yellow_Flash_Colorz_PDT_16
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Мнения за Астра Бертоне Турбо
Collapse
X
-
mufa_bg написа:Опела бъл ръжда и боклук ама е факт, че браво 2001г струва 1200лв. А астра 92г струва 3000лв. Правете си равносметка.Това е най големия показател. Пазарната цена на един автомобил.
Коментар
-
mufa_bg написа:Опела бъл ръжда и боклук ама е факт, че браво 2001г струва 1200лв. А астра 92г струва 3000лв. Правете си равносметка.Това е най големия показател. Пазарната цена на един автомобил.Bravo HGT
Коментар
-
bubachko
Racer GT написа:bubachko написа:Racer GT написа:12.8 даде на 402м по спомен мерено на драг-а в сливен.
Коментар
-
bubachko написа:.... на божура съм ходил един път от мерак, с типото 90 коня от подписа съм правил 16 на газ ....punto HGT
Коментар
-
Оф топик,ама малко
GaTio2 написа:стана ми интересно малко off topic е ама се загледах в клипове и видях този http://vbox7.com/play:2ec9a924 ? какви са тия фиати да не е някаква среща :DFiat BRAVA 1.6/16v103Hp EL(LPG Lovato)- XII.1997 182А4.000- Аудио система
Мразя чалгата повече и от политиците. Поправено.Комунизмът ще отстоява своите основи по един или друг начин.Оправия-няма!
Коментар
-
GaTio2 написа:Колега, гледам обявата е от София и ти си от София върви и хвърли 1 поглед, обърни едно кръгче и ако те грабне ще видиш как ще спреш да мислиш :DBravo HGT
Коментар
-
bubachko
didich написа:bubachko написа:.... на божура съм ходил един път от мерак, с типото 90 коня от подписа съм правил 16 на газ ....
Коментар
-
bubachko, много ме радват разсъжденията ти.Ти 2 секунди ги нямаш за нищо.Хората за десетки от секундата влагат пари, за да вдигнат десетки и често стотици кончета, ти за 5 коня повече между едновалка и двувалка от примера ти свали едни бързи 2 секунди.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Ходи виж колата, седни и я покарай, ако е твоята кола ще го усетиш на мига, повярвай ми.Сега с тоя мотор бая зор ще видиш.Ще сменяш редовно гарнитури на капака, ще доливаш доволно масълце, ще се чуват странни щумове от ангренажа, погледни и каква хамалогия е смяната на тампона на двигателя и какво трябва да направиш за да го смениш. отделно в коша няма място игла да пуснеш а да работиш на спойкствие е невъзможно. Винаги съм си мислел че на Браво 1.8 и хгт коша е препълнен но на тоя опел е страшно. Но ако си познаеш колата мисля че тези неща не биха те спрели.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
S_BANKOV написа:Ходи виж колата, седни и я покарай, ако е твоята кола ще го усетиш на мига, повярвай ми.Сега с тоя мотор бая зор ще видиш.Ще сменяш редовно гарнитури на капака, ще доливаш доволно масълце, ще се чуват странни щумове от ангренажа, погледни и каква хамалогия е смяната на тампона на двигателя и какво трябва да направиш за да го смениш. отделно в коша няма място игла да пуснеш а да работиш на спойкствие е невъзможно. Винаги съм си мислел че на Браво 1.8 и хгт коша е препълнен но на тоя опел е страшно. Но ако си познаеш колата мисля че тези неща не биха те спрели.Bravo HGT
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар