Здравейте колеги. Търся си количка и нещо ми хващат окото въпросните Астри Купе. Става въпрос за двигател 2.0 Турбо-190 коня. Някой може ли да изкаже мнения и впечатления от тази кола. Благодаря предварително.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Мнения за Астра Бертоне Турбо
Collapse
X
-
Хм, всяка кола рано или късно се превръща в Опел...Кво да ти кажа повече П.П. Не знам защо в фиатски форум търсиш инфо за Опел, ама...Приготви се за интересни коментариAlfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
-
стана ми интересно малко off topic е ама се загледах в клипове и видях този http://vbox7.com/play:2ec9a924 ? какви са тия фиати да не е някаква среща :DAlfa Romeo 147 1.9JTD 16v
Коментар
-
evgeni85 написа:Телоподаващо устройство за електродъгово заваряване с въглероден оксид Yellow_Flash_Colorz_PDT_05"Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
Едно аверче има такава,z20let e мотора екоСпек...Стоково такова не е нищо особенно,върви но от тея 193 коня се очаква повече.Проблеми с ръждата няма да имаш,само с мотора-похапва си масълце... :D Заради тоя глад,неговия мотор беше разглобен,подкован и сглобен отново.С доста доработки след последния сетъп изкара 425 коня... тогава вече си понавървяваше доволно. 12.8 даде на 402м по спомен мерено на драг-а в сливен.Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!
Коментар
-
bubachko
Racer GT написа:12.8 даде на 402м по спомен мерено на драг-а в сливен.
Коментар
-
bubachko написа:Racer GT написа:12.8 даде на 402м по спомен мерено на драг-а в сливен.Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар