Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Мнения за Астра Бертоне Турбо

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Мнения за Астра Бертоне Турбо

Здравейте колеги. Търся си количка и нещо ми хващат окото въпросните Астри Купе. Става въпрос за двигател 2.0 Турбо-190 коня. Някой може ли да изкаже мнения и впечатления от тази кола. Благодаря предварително.
    Bravo HGT

Хм, всяка кола рано или късно се превръща в Опел...Кво да ти кажа повече П.П. Не знам защо в фиатски форум търсиш инфо за Опел, ама...Приготви се за интересни коментари
    Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
    Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
    ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Хахаха като консуматив може да си купиш "Co"
      Powered by Emzo

Коментар

стана ми интересно малко off topic е ама се загледах в клипове и видях този http://vbox7.com/play:2ec9a924 ? какви са тия фиати да не е някаква среща :D
        Alfa Romeo 147 1.9JTD 16v

Коментар

Ами питам навсякъде да си знам. Пиша тук, защото винаги хората отговарят, а и до миналата седмица бях собственик на Фиат
          Bravo HGT

Коментар

evgeni85 написа:
            Хахаха като консуматив може да си купиш "Co"
            Това не го разбрах, честно.
            Bravo HGT

Коментар

Телоподаващо устройство за електродъгово заваряване с въглероден оксид Yellow_Flash_Colorz_PDT_05
              Powered by Emzo

Коментар

evgeni85 написа:
                Телоподаващо устройство за електродъгово заваряване с въглероден оксид Yellow_Flash_Colorz_PDT_05
                Хич не се бъзикай, че ако видиш моята мара на какво прилича отдолу, ще почнеш да хвалиш опелите...
                "Без сърца, сме просто машини"
                Toyota Prius 1.5 Hybrid
                EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

Е стига бе пичове, аз не говоря за Астра ’92 набор. Имам приятели с по-нови опели и нямат грам ръжда по тях
                  Bravo HGT

Коментар

Абе....опел. ебаси дървенията вътре.
                    Powered by Emzo

Коментар

Едно аверче има такава,z20let e мотора екоСпек...Стоково такова не е нищо особенно,върви но от тея 193 коня се очаква повече.Проблеми с ръждата няма да имаш,само с мотора-похапва си масълце... :D Заради тоя глад,неговия мотор беше разглобен,подкован и сглобен отново.С доста доработки след последния сетъп изкара 425 коня... тогава вече си понавървяваше доволно. 12.8 даде на 402м по спомен мерено на драг-а в сливен.
                      Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
                      KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
                      Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!

Коментар

Racer GT написа:
                        12.8 даде на 402м по спомен мерено на драг-а в сливен.
                        С тва 400+ не е за хвалене много , на божура съм ходил един път от мерак, с типото 90 коня от подписа съм правил 16 на газ... :D, бяхме с Митко с неговата двувалка (изправихме ги газ срещу бензин) :D :D :D

Коментар

bubachko написа:
                          Racer GT написа:
                          12.8 даде на 402м по спомен мерено на драг-а в сливен.
                          С тва 400+ не е за хвалене много , на божура съм ходил един път от мерак, с типото 90 коня от подписа съм правил 16 на газ... :D, бяхме с Митко с неговата двувалка (изправихме ги газ срещу бензин) :D :D :D
                          Тва в нашия форум 400 конъовите коли за нищо ги немаме!
                          Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
                          KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
                          Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!

Коментар

Опела бъл ръжда и боклук ама е факт, че браво 2001г струва 1200лв. А астра 92г струва 3000лв. Правете си равносметка.Това е най големия показател. Пазарната цена на един автомобил.
                            ASTRA BERTONE 2.0 16V TURBO+
                            Ако говорим за бинокли,аз съм навит да ти раздам телескоп...

Коментар

mufa_bg написа:
                              А астра 92г струва 3000лв.
                              То хубаво някой е обявил тази цена, ама дали има кой да му ги даде!? Аз поне не мога да си представя, че има чак такива балъци :D
                              Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
                              ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Working...
                              X