Питане към знаещите колеги,при първоначално пускане на двигателя-много високи обороти и след минута работа се нормализира,къде да търся проблема.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Брава 1.4 високи обороти при запалване на студен двигател
Collapse
X
-
Колко много са високи оборотите. Например, на моята Мареа в студеното, като я запаля работи на около ~1300обр и след като мине малко време се нормализира, при дизеловата ми Брава пак го има, в студеното като запаля, работи на около 1100обр, като стигне някаква температура пада на 850. Аз не виждам нещо странно, за това конкретизирай, за да може колегите да ти помогнат, ако има роблем.Fiat Punto`04 1.2 60hp.
Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.
-
Моята също на студено вдига 1500-1600, ако е на газ....на бензин зимата (когато падне под нулата) към 1300 об. след минута две се нормализира...Друг е въпроса, че през тези 1-2 минути ако застанеш зад нея мога да те задуша от кондензни париФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
-
stambata1982
извинявам се ,,някой може ли да ми каже къде ми е смукача пунто 1993 1.2 75 коня ,тъй като си ремонтирах сам стъпковото моторче и оборотите се стабилизираха но изчезна смукача
Коментар
-
stambata1982 написа:извинявам се ,,някой може ли да ми каже къде ми е смукача пунто 1993 1.2 75 коня ,тъй като си ремонтирах сам стъпковото моторче и оборотите се стабилизираха но изчезна смукачаAlfa Romeo 147 1.9JTD 16v
Коментар
-
Emo91 написа:Сега се сещам нещо което сами казвали. След като се махне акумулатора от колата, после за да се обучат стъпковия мотор и другите елементи се държи на контакт 30-40 секунди колата и след това палиш.Alfa Romeo 147 1.9JTD 16v
Коментар
-
stambata1982 написа:извинявам се ,,някой може ли да ми каже къде ми е смукача пунто 1993 1.2 75 коня ,тъй като си ремонтирах сам стъпковото моторче и оборотите се стабилизираха но изчезна смукача>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
-
stambata1982
разбрах от какво е.......извадих моторчето дадах контакт и никаква реакция,а би трябвало да се движи.....до него идва ток ///дало е фира ,сега на студен са 500 ,600 а като загрее 900 въобще няма да се набутвам 55.20лв за стъпково
Коментар
-
stambata1982
димон оборотите се управляват единствено и само от стъпковото моторче ако си на бензин или отпусни жилото на газта,а моторчето се сваля и се развива с 1/2 оборот на ляво и оборотите ще паднат до 1200,ако си на газ погледни болтовете по изпарителя
Коментар
-
stambata1982
-
stambata1982 написа:разбрах от какво е.......извадих моторчето дадах контакт и никаква реакция,а би трябвало да се движи.....до него идва ток ///дало е фира ,сега на студен са 500 ,600 а като загрее 900 въобще няма да се набутвам 55.20лв за стъпковоAlfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар