Мише, съгласен съм за Волвото...Не е от едно парче дърво, от няколо е Виж таблото все пак, няма финес, само много пластмаса и то сива та сива. Може да е най здравата кола, ама като седна вътре и се чувствам като на пейка - да ти таковам премиума. Пак ще го кажа - послендте няколко години имам десетки хиляди лични км на служебните на жена ми чисто нови коли от премиум марката Авди. Последната беше модела 2013, с изкачащи дисплеи, тва онова и свдем степенен с-троник(автомат). Е супер, ама като седна в леко фриволната вече десетгодишна италианка и се чувствам като на дивана в хола, не наказан на стола зад ученическия чин. Виж за мечоците това не важи, там бирата е друга, ама поне Е класа трябва да е. Цетките и тях ги направиха дървени. А за жената гладахме А класи - е такава грешка на автомобилостроенето рядко се появява. Направо е страшно - все едно караш автобус, ама прав, възседнал мотора...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Сравнение на Либра и Форд Мондео ?
Collapse
X
-
Yavor написа:Е супер, ама като седна в леко фриволната вече десетгодишна италианка и се чувствам като на дивана в хола, не наказан на стола зад ученическия чин. .Yavor написа:А за жената гладахме А класи - е такава грешка на автомобилостроенето рядко се появява. Направо е страшно - все едно караш автобус, ама прав, възседнал мотора...Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар