И на колко зъба ляга веригата??? Щото аз не виждам нищо притеснително на снимката...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Сравнение на Либра и Форд Мондео ?
Collapse
X
-
style34 написа:Ланчата е грозна.Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
Е това с бензина и дизела си е вече личен избор.Колкото за Делфи комън рейл - това дето го пиша, не е щото някъде съм го чул или някой ми е казал.Дали ще е във Форд, Рено, Мерцедес и т.н., инжекцията работи много култивирано и прецизно, по-икономична е от Бош от същото поколение. За съжаление е много капризна понякога и към химическия състав на горивото, не само към механични примеси. Не е проблема "само като дойде в България", както някъде се опитват да го изкарат.И на колко зъба ляга веригата??? Щото аз не виждам нищо притеснително на снимката...Alfa 147jtd/ Alfa 147 Selespeed
Коментар
-
Да не си харесал СтаЙло? Ако смяташ да караш поне 5 години, вземи либрата. Стягаш я хубаво и е вечно твоя.Ако търсиш разнообразие, вземи форда, карай го 1-2 години без много да му се вглеждаш и го продай. Аз бих взел Либрата, нищо че ме дразни малко отпред"Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
Незнам защо толкова хора се плашат от ТДЦИ двигателите във форд,верно някои имат проблеми,но това са в повечето случаи стари автомобили на 200- 300 000 километра и повече.Ако попаднеш на читав и подържан екземпляр няма да имаш никакви ядове,а и върви доста доволно приказките дето се говорят за форда са подобни и за фиатите,в повечето случаи се говорят от хора които никога не са имали или карали такива коли.Имаме служебен C-max със същият двигател купен от Мото-Пфое употребяван на 160 000,сега е малко над 280 000 и никакви проблеми няма с прословутите дюзи,на които впрочем цената за ремонта вече е много поносим.Виж за Либрата нямам преки наблюдения,но визуално много ми харесва,колкото и за някои да е грозна.Fiat Marea 1.8 16v HLX
Hyundai Terracan 2.9 CRDI
Коментар
-
Моля ви да не характеризирате колите като "грозни" или "красиви". Щом съм написал двата модела, значи и двата ми харесват много.ЛИбрата я намирам за много красива. Също и Тезиса - който много хора намират за грозен.Но не е Тезис фаворитът ми. Не че не го искам, но там и разход, и поддръжка са едно ниво над възможностите ми.
Коментар
-
Аз давам глас за Либрата, не е защото съм имал такава 4г и врътнах 120к без никакви сериозни проблеми. За тези километри точно два пъти съм правил окачване отпред. Първия път го смених цялото, като носачите се рециклираха а на втория ремонт смених само късите накрайници и биалетки. За мен окачването е много добро от където и да го погледнеш. Салона и мотора въобще няма какво да коментираме.Форд съм карал доста, даже и в момента си имам една Фиеста, но по никакъв начин няма как да избера Мондео пред Либра.Дюзите не са толкова страшни, пълен ремонт излиза около 250-300лв, но проблема е, че не карат дълго.Либрата гледай да е Евро 3. Няма да е лошо да огледаш и някоя 2.4
Коментар
-
Знаете ли колко е трудно от Капа да се мине на Либра?Ха ха ха... тая не я знам на кой е, но не само че няма да сменям номера, ми и стикер на форума си има Я да си признава:http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...s&slink=4rzxzq
Коментар
-
Immortal написа:Знаете ли колко е трудно от Капа да се мине на Либра?Ха ха ха... тая не я знам на кой е, но не само че няма да сменям номера, ми и стикер на форума си има Я да си признава:http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...s&slink=4rzxzqFiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
Re: Сравнение на Либра и Форд Мондео ?
Immortal написа:Фаворитът ми е друга кола, но тия двете се борят за 2-ро и 3-то място.Manowar - Татко
Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко
Коментар
-
Immortal написа:Още един като Илко, и Мондеото отпада окончателно Абе точно сега гледам долу, до Капата се е паркирала една Либра, а 2 коли от тях един такъв Форд. Илко, бензин не! По ред причини, които сега не ща да обяснявам.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Immortal написа:pakumba написа:Това 1,9 за какво ти е, мятай се на 2,4.vital написа:По-интересно е кой на първо място :DLancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
Дидо, 1.9 в Либра би имало смисъл да вземеш, ако караш повече градско. Ако ще я караш толкова навън, 2,4 е магистралния бегач. Разтоварено работи при високи скорости и няма литър литър разлика с 1,9 извън града, подчертавам го."Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар