Тогава ми кажете къде да и направя диагностика ?, и дали ще стане при положение , че едното гърне е изгоряло вече
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
eееееееехххххххххххоооо как да се включа в някои форум
Collapse
X
-
Та да си дойдем на думата :D Моят съвет е закарай колата в сервиз ,ще си спестиш изненадата като смениш дадена част и проблема си остане Правил съм го и знам за какво става въпрос :D А що се отнася до добър сервиз ,то на околовръстното на разклона за панчарево има много добър сервиз на Фиат!там ще ти решат проблема!Хайде успех и пак извинявай за грешката :D :D - за Костинброд де :DFiat Grande Punto
Коментар
-
ама и аз бях сигурен ,че не е пълна инжекция!Кой колега писа ,че е инжекцион! Доколкото знам 1.4 е моно като моето Типо!Така ,че колежке ако ти играят оборотите на празен ход имаш същият проблем като моя-потенциометър!Ти казваш ,че пали трудно , а след това се форсира сам до 4-5 хил.оборота!Това за паленето може да е заради куп причини - ъгъл на запалване , свещи, бензинова помпа проблем с компютера и много други!Но ако това ти прозвучи успокояващо по-добре е ,че двигателят е моноинжекция ,че ако беше пълна - там проблемите се решават много по трудно от финансова гледна точка :DFiat Grande Punto
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар