Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Нов собственик на Punto MK2 JTD и се почват въпросите

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    #16
    hsf написа:
    Благодаря за инфото. Не се вижда добре на снимката, но лентовия кабел е скъсан и му липсват разни пинове, затова е за смяна. Ако можете да ми кажете някой читав сервиз, където познават този модел и могат да му сменят лентовия кабел, защото майстора при който ходих не беше лош, но явно не познаваше колата, защото не можа да ми каже тези маркучи за къде са и ми каза при друг да сменя лентовия кабел.todorakigg ти къде си сервизираш твоята кола и ако можеш да ми кажеш за къде са тези маркучи или да направиш снимки ще е супер. Почвам да предполагам, че това от което излизат маркучите се е развалило и са го ремонтирали с "новите технологии", но ми трябва майстор, който да знае какво да го прави.
    Колега, мини край Дани в Дружба, тука във форума има контакти на човека, ще останеш доволен.Иначе маркучите отиват към помпата, кажи дали си се оправил ако не да пусна една снимка, ама то всеки "майстор" с малко мозък би трябвало да се сети къде отиват маркучите след горивния филтър...

    Коментар


      #17
      Така, не писах тези дни, че я закарах на сервиз и сега виждам последното мнение. Ходих при Бобо, extreme service - първи впечатления - читав и готин майстор и сервиз - времето ще покаже занапред как ще е.(не знам това реклама ли се води, ако е така, модераторите да го махнат) Но за колата за съжаление нищо добро - предишното говедо(собственик не мога да го нарека) най-вероятно я е карал без филтъра с каквато му падне нафта и цялата горивна система е заминала, стягането е повече от 1000лв.Смених маслото и ще покарам малко така да се види двигателя как е и после ще се решава дали ще правя нещо по нея.
      Fiat Punto 1.9 JTD 2000 - ex
      Fiat Stilo 1.9 JTD 115 - now

      Коментар

      Working...
      X