Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

от къде да си купя климатик ...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

от къде да си купя климатик ...

Имам Брава SX 1.9 D и искам да и сложа климатик ....някой знае ли от къде да си купя ,евентуално ел.схема на връзване и схема на монтажа....предварително 10 хххх

И един съвет ... Има ли достатъчно мощност двигателя ти ... да не стане така че за да изпревариш да се налага да изключваш климатика?
    Tempra 1.6 i.e. S Lybra 1.8 vvt lx 088 9 242 369

Коментар

ivo написа:
      И един съвет ... Има ли достатъчно мощност двигателя ти ... да не стане така че за да изпревариш да се налага да изключваш климатика?
      E, мисля че 1.9дизел ще си има достатъчно мощност за климатика.В тази връзка си спомням че на времето карах едно служебно Мондео, коламечта беше то, но интересното е че не се усещаше никаква разлика при работа на климатика и без него в мощността на двигатела.Докато при мен, в типото хем колата е много по малка, а двигателя е със сходна мощност, веднага след като включа климатика колата е като спънат кон.По темата - в импас сервиза съм виждал как слагаха климатици преди няколко години и да ви кажа доста работеха с чука, а и са скъпчии доста. Не бих отишъл там никога.
      Tipo, 1,8 DOHC, 105 hp

Коментар

Working...
      X