Кой вариант е по-добър: чисто ново при някоя фирма занимаваща се с подмяната им, или да взема 2ра ръка от някоя морга или колега от форума и пак при някоя фирма да ми го сменят и прелепят стикерите ?Понеже е пукнато много, не е незабележимо и няма как да си джиткам спокойно. Ако някой колега е сменял скоро , моля да ме светне за цените +-
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спукано предно стъкло фиат Брава
Collapse
X
-
Да и е по-яко с нея ама... де да знам какво да взема... най-добре да звънна един телефон ( на заплата ) и да си питам направо, 2ра ръка... не си заслужава освен ако наистина не си закъсал с парите.... И все пак... предните джамци идентични ли са на Браво Брава и Марея ?Punto SX 1.7D -57hp 1996 г. Ex
Laguna RT 2.2D - 83hp 1995 г. Ex
Brava SX 1.6 16v - 103hp 1999 г. Ex
Laguna RT 1.9DTI - 98hp 1998 г. Driving
Убий скороста - Спаси дете!
Коментар
-
misho_ написа:Преди две седмици и на мен,ми се спука от самосебе си сложих ново със сеник обаче откакто го смених разбрах. какво е да виждаш вечер.,огромна е разликата...
Коментар
-
Новото евтино стъкло е хубаво нещо, но за кратко време. На либрата за 100к км смених 4-ри стъкла. 5-тото беше на път да бъде сложено, но я продадох. Втора употреба (хубаво) стъкло си е за предпочитане, само трябва хубаво да се огледа за следи от камъчета и драскотини. Стъклата може да се полират. В Ланчия форума мисля, че имаше тема за това как става......Цената за сваляне на стъкло от автомобил и слагане на друг автомобил е 50лв.
Коментар
-
ogi28b написа:misho_ написа:Преди две седмици и на мен,ми се спука от самосебе си сложих ново със сеник обаче откакто го смених разбрах. какво е да виждаш вечер.,огромна е разликата...
Коментар
-
хммм още повече се зачудвам сега.... :S все си мисля че ново е най-добре ама тия "Made in China" и "turkey" направо се силя за 2ра ръка......Punto SX 1.7D -57hp 1996 г. Ex
Laguna RT 2.2D - 83hp 1995 г. Ex
Brava SX 1.6 16v - 103hp 1999 г. Ex
Laguna RT 1.9DTI - 98hp 1998 г. Driving
Убий скороста - Спаси дете!
Коментар
-
kokss написа:хммм още повече се зачудвам сега.... :S все си мисля че ново е най-добре ама тия "Made in China" и "turkey" направо се силя за 2ра ръка......Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum
Коментар
-
Ibiza написа:Пичове имам 1 малко странен може би тъп въпрос , но ! може ли стъклото по някакъв начин да се пастира/полира за да се скрият тези следи примерно от чистачки ?Войната по пътищата не спира! Карай умно, стигни жив!
FIAT Bravo_SX 1.6 16v 103 hp '97 + АГУ LOVATO
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар