Здравейте драги колеги,от вече малко над две години си карам Пунто и съм изключително доволен от него. Но вече ми се иска да премина на нещо малко по-голямо. От много години съм фен на Фиат Купе, но преди 2 години нямах пари за Купе и взех Пунто, та питането ми е, дали си струва сега да преминавам на Купе, като се има предвид, че модела вече е старичък и общо взето ще си сменя колата 95та година за някоя 2000г. в най-добрия случай. Иначе Купето ми е страшна слабост, много им се радвам и на живо и по клиповете като гледам, но като се замисля, не знам дали си струва. Моля дайте мнение
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Консултация относно смяна на кола - от Пунто на Купе?
Collapse
X
-
Bane
Колега по-голямо като кубатура ли? Защото аз лично като пространство вътре не виждам разлика между купе и пунто.
Коментар
-
Ако ще е Купе, то да е нещо такова:http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...slink=4o3220И да, заслужава си, щом го обмисляш.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Ами естествено че няма да взема някое за 2000лв дето трябва да почна ремонтите, искам да е нещо което е близо до перфектното (ясно е че на толкова години няма да се намери 10/10) Все пак мисля че 6000 са прекалено много за тази кола. Оглеждам се за около 4000-4500 париBMW E46 coupe
Fiat Punto 1.1 LPG - ex
Коментар
-
Emo91 написа:Ами естествено че няма да взема някое за 2000лв дето трябва да почна ремонтите, искам да е нещо което е близо до перфектното (ясно е че на толкова години няма да се намери 10/10) Все пак мисля че 6000 са прекалено много за тази кола. Оглеждам се за около 4000-4500 париAlfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар