Ако някой има идея нека сподели. Проблема ми е че се изменят оборотите, ту високи , ту ниски. Това е на бензин и на газ, Като зануля компа, се оправят за 20, 30 км и пак същото. Някой път стигат и до 4 хил. при спряно положение. Ходих на стенд и нищо точно не ми каза. Каза че всички датчици работят и можеби е от компютъра, обаче преди това да си сменя ламбдата и аспусите и ако не се оправи -тогава компютъра. Това ми изглежда доста скъпичко нали? ще се съм доволен на всякаква информация. Благодаря Ви!!!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
проблем с оборотите
Collapse
X
-
Re: проблем с оборотите
reev написа:Ако някой има идея нека сподели. Проблема ми е че се изменят оборотите, ту високи , ту ниски. Това е на бензин и на газ, Като зануля компа, се оправят за 20, 30 км и пак същото. Някой път стигат и до 4 хил. при спряно положение. Ходих на стенд и нищо точно не ми каза. Каза че всички датчици работят и можеби е от компютъра, обаче преди това да си сменя ламбдата и аспусите и ако не се оправи -тогава компютъра. Това ми изглежда доста скъпичко нали? ще се съм доволен на всякаква информация. Благодаря Ви!!!
Реклама
Collapse
Коментар