Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

пръскалка на задна чистачка на пунто 1-реботи но не пръска

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

пръскалка на задна чистачка на пунто 1-реботи но не пръска

пръскалка на задна чистачка на пунто-реботи но не пръска-защо става този номер-незнам моторчето работи но не пръска...а каде е моторчето - не се знае..някой знае ли чалъм?
    FIAT PUNTO 1.7TD & MAZDA 323F & LANCIA PRISMA 1.6I.E. & OPEL ASKONA

хммм... аз имах такъв проблем с Типото като го взех... чува се че бръмчи, ама вода отзад - тц... после гледам - АААА?!??!?! Ко туй мокро пятно отзад-ляво на тавана на тапицерията?!??!?! Оказа се че маркучето за водата се скъсало на сгъвката към 5-тата врата и водата отива право в тавана/колоната.
    Alfa 156 1.8 TS 16V 144hp
    --- в сърцето завинаги... ---
    Fiat Tipo 1.4 DGT karb. 78hp

Коментар

това е често дискутиран проблем. има клапан който в твоя случай не работи.незнам при уното къде е някъде след казанчето по магистралата за водата за задната чистачка предполагам, иначе струва 4-5 лв
      HONDA I-VTEC

Коментар

Виж тук :http://91.92.0.122:7080/navi?COUNTRY...D=1&GUI_LANG=3
        Ex. Grande Punto Driver

Коментар

абе момци а кое точно е клапана-грам не се ориентирам

Коментар

borchev написа:
            абе момци а кое точно е клапана-грам не се ориентирам
            Valve = клапан (4, 5, 11).
            ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати

Коментар

...сложнотийка си е за отпред...но ще го направя...важното е че имам желание...и напролет ще съм я направил красавица отвсякаде

Коментар

Гледам тази тема е изоставена..та да я използвам.При мен също не пръска задната пръскалка.Бръмчи ама няма никой!Огледах маркучите и видях ,че има клапан обаче не е тройник а единичен на маркуча за задната пръскалка и се чудя дали не са го побългарили ...

Коментар

ivan_cirkov90 написа:
                  Гледам тази тема е изоставена..та да я използвам.При мен също не пръска задната пръскалка.Бръмчи ама няма никой!Огледах маркучите и видях ,че има клапан обаче не е тройник а единичен на маркуча за задната пръскалка и се чудя дали не са го побългарили ...
                  Това е обратен клапан да не се връща течноста,почисти го или смени.Друг вариант е някъде да имаш теч по маркучите!
                  Fiat Multipla 1.6 16v BiPower 03:Lancia Delta3 1.6 16v 120 multijet

Коментар

Явно е запушен,понеже маркуча е издут малко преди клапана. На кофти място е и не мога да се докопам до него...

Коментар

Working...
                    X